Cel mai indicat este sa vorbesti cu cineva despre problemele care te framanta. Impartasind cu o alta persoana aceste trairi negative vei reusi sa te mai eliberezi de ele dar si sa primesti un sfat din partea persoanei in cauza. de asemenea ti-ar face bine o plimbare in aer liber, o seara intre-un club in care sa dansezi sa te simti bine sau sa practici un sport, toate acestea fiind forme de a te elibera de stres.
Am incercat toate astea...nu merge nimic si de un timp oamenii incep sa ma cam evite...
Totul depinde de tine. Daca tu nu vrei sa iesi din starea asta nu vei iesi. Incearca sa uiti de problemele pe care le aisi sa faci unh lucru care iti place. Ai incercat sa iesi cu prietenii tai? le-ai spus ce probleme ai? Daca da, scrie aici cateva din problemele care te framanta poate le gasim impreuna rezolvare. Si incearca sa fii mai optimista toate trec in viata asta, nu este lucru pe care timpul sa nu-l rezolve(desi acum nu ti se pare deloc asa). Si eu am trecut prin multe lucruri si credeam ca nu o sa mai pot continua, dar am reusit sa trec peste si sa vad partea plina a paharului. Totul tine de tine, fa ceva in sensul asta. astept raspunsul tau cu problemele care te framanta.
Crede-ma! chiar vreau sa ies. Si chiar am incercat.De ceva vreme incoace tot incerc sa privesc partea plina si sa fac lucruri care imi plac. Doar ca...am senzatia asta de parca nimic nu mai are gust.Si cateodata chiar reusesc sa fiu bine, sa le vad pe toate intr-o lumina pozitiva, prea pozitiva as zice, total diferita de ziua anterioara, dureaza o vreme si apoi-de la capat. Cat despre prieteni...pot spune ca reprezinta un motiv, daca nu chiar motivul principal pentru asta. Poveste lunga. Trimite-mi un mesaj cu ID-ul tau. Ar fi dragut sa mai discutam.
chiarnustiucenumeasputeasapunayy întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: