| KindKid17 a întrebat:

Sunt deprimat... Nu stiu ce sa fac. Fata de care-mi place si-a inchis contul de facebook..eu o plac de 3 ani.(NU GLUMESC!) Si.e la alt liceu din oras.ea e in clasa a10a si eu a9a..nu stiu cum as putea sa o fac sa ma placa din nou..inainte..ne placeam..se vedea.dar dupa ce-a trecut vara asta..nefacand nimic cu ea. s.a uitat totul sad Ajutati-ma sa o recastig cumva! FUNDA

Răspuns Câştigător
| Ancient a răspuns:

Te-am găsit. Ţi-am trimis mesaj pe fb

37 răspunsuri:
| Satango a răspuns (pentru KindKid17):

Aşa ţi-a spus? Unde? Viclean mic ce e.hee hee

| KindKid17 explică (pentru Ancient):

Stai asa. Acolo iti voi zice facebook-ul meu principal

| KindKid17 explică (pentru Satango):

Faceti cunostiita. poate va merge laughing)

| many404 a răspuns:

Salut,Ceea ce ai patit am patit si eu de varsta ta, ceea ce ti.ai creat despre fata respectiva ii doar in mintea,ii doar o iubire platonica,ai sa vezi cand ai s-o cunosti cu adevarat ai sa fii dezamagit ca ea nu se ridica la asteptarile tale, ceea ce te sfatuiesc e sa intrerupi orice fel de socializare cu ea pe fb sau face to face, si incearca sa cunosti fete exact cum iti place tie, iti va fi greu stiu cum ii, daca vrei pot sa te ghidez eu. Succes!

| KindKid17 explică (pentru many404):

Mersi frate! Poate ai dreptate in ceea ce zici. as vrea sa o fac sa ma placa..nu s.o abandonez. dar daca e mai bine...atunci asa am sa fac.

| KindKid17 explică (pentru Ancient):

Am intrebat-o de ce si-a inchis fb-ul si a dat doar seen... imi pierd timpul cu ea... mi-am dat seama.

| many404 a răspuns:

Nu mai te stresa cu ea sa vorbesti pe fb,incearca sa iesi cu un prieten bun si sa cunosti fete oriunde, pe fb nu.ti recomand chiar daca e mai usor si poti lua nr., ocupati timpul cu in hobby, vei cunoaste oameni care au lucruri in comun cu tine, traiesteti viata nu mai te stresa iti vei face singur rau