In primul rand sa te gandesti ca NU esti o ' ciudata tocilara'!
Gandeste-te ca in ziua de azi toti se axeaza pe... lucruri materiale si mai putin pe cunostinte. Tu si cei ca tine ar putea schimba mentalitatea asta de 2 lei care a cuprins Romania in ultimul timp.
Nu te considera o ciudata... asa iti castigi respectul, admiratia celorlalti. Chiar daca mai nou respectul se castiga in functie de conturile din banca, e gresit. Total gresit!
Just Be U! http://www.youtube.com/watch?v=8m77qu9A_RM
Nu, nu esti o ciudata tocilara, bucura te ca stii, si lasa i pe altii sa vorbeasca. Vorbesc ca au nu au darul asta, si ca niciodata nu o sa ajunga ca tine.Crezi ca le pica bine tu9- 10 si ei 4-5? NU, urla invidia in ei.
Multi ar da sa fie in locul tau.
Ciudata?!
Cuvantul potrivit cred ca este "speciala"
Trebuie sa iti pese chiar atat de mult ce zic cei din jur?! Raspunde in continuare ...Pacat ca in zilele noastre putini copii mai sunt ca tine >:d<
Te pup :*!
Nu stiu cat de desteapta esti tu daca ai 4si3 la matematica. tu ai scris.verifica in lista de intrebari.
Ajutai pe ei sa ia note mari, si tu cauta sa iei numai 3-4.sa vezi ce normala o sa pari.nici salut pe strada nu-ti mai dau. or sa spuna; uiteo si pe repetenta clasei.asa ca pune si invata pentru ei.sa para ei tocilari nu tu. da cand vei fi intrebata, raspunde pentru tine.si raspunde bine.fii desteapta.lasa-i pe ei sa creada ce vor.
In primul rand, ceea ce faci se numeste lauda. Te crezi superioara.
Daca esti buna la scoala inseamna ca esti silitoare. Inteleigenta reiese din alte lucruri.
Probabil exista o anumita distanta intre tine si ceilalti colegi deoarece tu-nveti si ei nu. Si eu invatat, si ma inteleg foarte bine cu toti colegii. Nu-mi pasa ca unul haba n-are sa conjuge verbul,, a fi`` sau ca abia ia un 5, de trecere, atata timp cat imi mai petrec timpul cu ei si rad alaturi de ei, ii apreciez.
Plus ca unii sunt mai buni ca mine in alte domenii.
Geo2969686 întreabă: