| belanelu123 a întrebat:

Sunt desteapta si aroganta (foarte aroganta) oare de aia nu ma place nimeni?

Răspuns Câştigător
| Adrian1555 a răspuns:

Din moment ce spui,, sunt desteapta si aroganta''
Deja e prea mult laughing))
Te inteleg sa ai aroganta in tine, si eu sunt arogant, dar nu zic ca sunt frumos si destept, macar sa tinem aceste lucruri pentru noi si sa-i lasam pe altii sa ne caracterizeze daca suntem sau nu frumosi

10 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Aroganta poate îndepărta oamenii. Important este sa fii deșteaptă și modesta. Oamenii sunt atrase de astfel de persoane.

| Yaesmin a răspuns:

Ce coincidenta si eu sunt aroganta.laughing

| Moon1997 a răspuns:

Da papusa incearca sa mai iubesti si tu oamenii sa mai comunici :*

| peperonies a răspuns:

Probabil nu te place nimeni pentru ca esti doar aroganta.

| darrio2007 a răspuns:

E clar ca esti aroganta. Iar faptul ca te crezi desteapta cam lasa de dorit. Nu o spun cu rautate.

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu cunosc, inca, oameni carora sa le placa arogantele.

| T0T a răspuns:

Și prea subiectivă. Cu aroganța dă așa bine...

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

*high five* Toata lumea imi spune ca sunt scorpie, ciudata, prea exigenta si nu imi dau seama de ce...Adica ma astept ca oamenii sa se ridice la asteptarile mele si sa depuna acelasi efort ca mine. De obicei ii vad frustrati ca eu castig cele mai multe concursuri, ma lauda profesorii si ca iau numai 10.

| CryLulu a răspuns:

Și modestă pe deasupra. Ar trebui să lași pe altcineva să te descrie, pierzi tot farmecul cand te caracterizezi singură. happywinking
Și mai e ceva, o persoană ce te iubește cu adevărat nu caută să te schimbe, și asta e esențial, deci ar trebui să găsești doar acea persoană care te acceptă așa cum ești. Ps: Nu te schimba pentru nimeni!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic draguto, cand o sa ramai singura cuc, o sa cobori tu stacheta ca sa se uite cineva si la tine.