| alexwwww a întrebat:

Sunt din mures simi place tare de o fata din brasov si nu stiu ce sa fac. Cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Bubbchac a răspuns:

Hey. 1. Am o intrebare. Cum ai cunoscut-o pe acea fata din Brasov? Daca ai cunoscut-o pe mess, chat, sau alte site'uri de socializare, nu prea e indicat sa vrei sa o cunosti mai bine. Daca ai cunoscut-o, nu stiu, in tabere, la concursuri, in vacanta, sau... erati prieteni dar ea s-a mutat, nu stiu ce sa zic. Daca esti mare [ 20-25-30 ani ] poti incerca sa o cunosti mai bine, sa formati un cuplu, si sa va mutati impreuna. Daca esti doar un copil [ 10-15-17 ani ] ar fi bine sa o uiti. tongue Porbabil e doar pasiunea. big grin Okey, sper ca... te'am ajutat. Bye bye! kiss

4 răspunsuri:
| Karla_1614 a răspuns:

Zi ca o placi

| star4all a răspuns:

Ai face cel mai bine sa o uiti e mai bine. Nimic la distanta nu va merge stiu din proprie experientawinking

Vad ca-ti place de aceasta fata dar, uitand o fata trebuie sa gasesti pe alta. Deci succes, atat iti pot zicewinking

| Danielle_8494 a răspuns:

Pai... sincer sa-ti spun e distanta prea mare dintre voi asa ca relatiile la distanta nu merg deci sincer chiar dakai greu incearca sa renunti si sa fiti prieteni

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Sa te muti in Brasov.