| LoveYou7784 a întrebat:

Sunt din Petrosani si am cunoscut un baiat care e din Bistrita. Faza e ca imi place mult de el :/. E dragut cu mine si ne vorbim cu " iubire,, dar doar in gluma. Si nu am facut decat sa zic ca m.a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el si el mi-a zis " Ramai cu el,, :/ Nu stiu, parea sa fie gelos. Pe ask zice ca nu place pe nimeni. Cu mine se comporta destul de dragut chiar daca cateodata raspunde mai greu la mesaje. Merita sa-mi placa in continuare sau sa incerc sa.l uit? :/ Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Laurentiu017 a răspuns:

Nu te lua dupa nimeni niciodata, fa ce-ti zice inima si daca inima-ti zice sa ramai cu el, ramai.

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

"iubire"? Nici nu sunteti impreuna si te alinta? Vrea sa crezi ca te place si sa te fraiereasca. Iti pierzi timpul cu baietii de genul.

| doreal a răspuns:

Se pare ca sunt din acelasi oras cu baiatul happy. Iti spun sincer, mai bine da-i pace. Nu stii de ce nebun dai si pe facebook. Poate ca in spatele contului e un violator in serie gata oricand pentru urmatoarea victima. Zic si eu...

| LoveYou7784 explică (pentru doreal):

M.am gandit la asta. Dar nu prea cred din moment ce are multe poze si cont de ask.

| doreal a răspuns (pentru LoveYou7784):

Pai atunci ar trebui sa il intalnesti si in realitate. Toti in fata computerului sunt alte persoane, dar in realitate...

| LoveYou7784 explică (pentru doreal):

As vrea. dar nu am cum. Vreau sa stiu daca ar merita sa.l plac sau daca sa renunt.

| doreal a răspuns (pentru LoveYou7784):

Daca informatiile de pe profilul tau sunt reale, inseamna ca ai 14. Mai bine mai asteapta pana la 18, mai ai vreme. Bucura-te cat mai esti copil, nu te incurca cu lucruri inutile.