Nu e normal ceea ce fac ei, ti-am citit cu interes povestea, e cam trista si cam nedrept ceea ce ti se intampla, incearca sa vorbesti cu ei, covinge-i ca ai crescut si ai nevoie de atentia lor pentru a trece de eventuale probleme, comunicarea e cea mai importanta, fara de ea, suntem la pamant!
Am vobit de mii de ori despre asta cu ei..mereu le zic..maicamii parca nici nu ii pasa. Ii zic mereu, niciodata nu se gandeste ea:"hai sa nu mai tip si sa fac liniste ca doarme ficamea", niciodata..azi m'a trezit la 8 dimineata ca tipa, si am sunat'o sa nu ma ridic din pat sa imi stric somnul de tot, a raspuns taicamiu si i'am zis: "de ce tipati la 8 dimineata?" si el imi zice:"scuze. ceau" si imi inchide. si dupa au continuat sa tipe si sa vorbeasca tare. si cand in sfarsit pe la 12 i'am sunat sa inchida usa la ei in camera ca mor de somn si ma dor ochii ca nu pot dormi, maicamea imi zice:"da tu dormi la ora 12 dupamiaza?'.n'am cuvinte. zici ca ei sunt copiii si eu parintele.
E imbarligata treaba aici, ai zice la prima vedere ca fac caterinca de tine, dar ei chiar nu se prefac, chiar te fac sa suferi. Incearca sa-i faci sa vorbeasca cu un mediator sau cu un psiholog pentru a evita alte probleme mai grave!
Daca le'as spune asta mi'ar spune ca sunt nesimtita si maicamea oricum nu recunoaste niciodata ca greseste, nu ar merge. Si asa mai am un an si plec.
E trista rau situatia. imi pare rau de tine, sper sa te implinesti dupa ce pleci! Iti doresc sanatate!
Mersi mult, la fel:3
N-ai pentru ce, placerea sa fie de partea ta. Iti multumesc si eu, fii tare!
Dopuri de urechi!
Sper totusi ca nu mergi la camin la Timisoara. Cine stie peste ce colege dai acolo!
Nu merg la camin, inchiriez.
Nu inchiriezi tu! Inchiriaza pentru tine parintii tai, cei enervanti si galagiosi....Gandeste-te la asta cand ii injuri in weekend.
Ii injur? Am spus eu cumva un cuvant jignitor la adresa lor? E vina mea ca nu pot sa am o viata normala, ma distrug psihic si fizic incet incet? E vina mea ca sunt ei incapabili sa'si dea seama? E vina mea ca eu le respect somnul dar ei mie nu? E vina mea? Daca nu stii cum e te rog frumos nu comenta, mai mult rau imi faci.
Nu vreau sa te supar, dar nu ai putea sa incerci sa-i faci pe parintii tai sa mearga la psihiatru sau macar la psiholog daca nu (daca ai psiholog la scoala, e gratis)? Nu mi se pare prea normal sa urli dintr-o data, de atatia ani.
Nu, adica vorbesc pe un ton foarte inalt, si cateodata ii apuca sa tipe ca vai au gasit ceva sau mami il alinta pe bijou si tipa si se chitaie, nu tipat fara motiv.
Pff. Am trecut si eu prin situatii de genul. :-( Gandeste-te ca nu mai ai mult si o sa pleci la facultate, o sa dormi linistita, o sa ai o altfel de viata. Ramai puternica. Nu-i baga in seama si cumpara niste dopuri de urechi, gasesti la orice farmacie.
Mersi mult de raspuns.O sa incerc cu dopurile dar ma cam dor urechile cand port asa ceva, si de la castile de la telefon la fel.
Poate gasesti unele pufoase. Ai grija mare de tinee. :**
Eu am senzatia ca de tine am mai ''dat'', dar nu pe TPU. Cum te cheama si de unde esti? Imi pari atat de cunoscuta, am vazut pe alt ''articol'' ca ai fi spus ca esti dinamovista, asta a intarit si mai tare ideea!
Nu creeeed. )) Nu iti spun . Zi-mi tu daca tot esti curioasa/curios unde locuiesti si iti spun daca te cunosc.
S-ar putea sa fie doar o confuzie... ma rog, nu cred ca esti persoana cu care te-am confundat, scuze!
Si tu :*
Ok.