In locul tau (ca sa ma tin de realitate) as cauta un club, sau un fan-club de iluzionism. sunt sigur ca exista si in brasov asa ceva. Informeazate, si bafta. Eu zic ca ar fi placut sa iti ocupi timpul. Diversitate, surprize. SUCCES
Ai putea incepe sa vizionezi un serial pe tema respectiva, gen WizArds of Waverley place, Merlin, etc...asta odata.altceva ar fi sa iti gasesti un prieten( in caz ca nu ai) si o sa vezi cate subiecte de discutie poti avea, putand sa vorbesti despre orice(cam asta e rostul unei relatii) si nu o sa ai timp sa te plictisesti. Spun si eu. Sper ca te-am putut ajuta.Succes!
Citeste atunci despre magie, e destul material pe internet, nu cred ca l-ai putut epuiza.
Acum depinde cati ani ai.Eu iubeam magia de mica si impreuna cu inca 4 prietene am inventat un joc in care noi eram suroiri, dar eram si vrajitoare. Putem sa facem orice ne dorim.Jocul asta il poti juca si singura daca ai imaginatie. Daca iti placeau desenele animate cand erai mica vei putea fi si tu unul.Eu am crescut mult de atunci dar inca ador acel joc.Si cand am avut probleme in viata reala, numai eu am putut sa ma ajut.Personajul meu, care era de aceias varsta cu mine mi-a spus tot ce trebuia sa stiu.Pentru ca nimeni nu te poate ajuta mai bine decat o poti fata tu.
patrizia696 întreabă: