Raspunsurile de sus sunt cel mai rau caz. Si pentru ceilalti care ti-au raspuns: Profesorii pot sa greseasca si asa ceva. Mie mi sa-ntamplat o data. Eram in clasa, si profesoara m-a pus din greseala absenta. In loc sa-mi motiveze absenta, la sfarsitul orei, mi-a "motivat" un 7 mai vechi ). A scris cu stiloul, asa ca a sters cu picul, deci nu a fost vreo paguba. Stai calm pe moment. Totusi daca te prinde, vei fi sanctionat.
Pfoai mama macar bine ca am primit un raspuns care sa ma faca sa ma simt un pic mai bine . pnm nu e vina mea ca o lasat catalogu pe banca mea si o plecat la tabla.
Pai nu? Daca numa atat il duce capul... Oricum tine-ne la curent
Ma da ce te-a apucat sa iti motivezi absentele mai ales daca aveai numa 5. Recomand sa vb cu profesorul/profesoara care te intelegi CEL mai bine.Prima data cu mama.Recomandarea mea. Oricum nu cred ca vei putea sa scapi de nota scazuta la purtare
,,Ai facut-o de oaie''' ca spun asa.Nota scazuta la purtare, parintii tai vor fi anuntati, mustrare in fata profesorilor.
Si o mare bila neagra.
Ai incurcat-o tinere! se va face o ancheta sa se afle cine a facut chestia asta pentru ca un profesor niciodata nu ar face o asemenea greseala! daca se va ajunge sa fi descoperit....nota scazuta la purtare, instiintarea parintilor, eventual exmatriculat cateva zile! plus ca vei scadea maxim in fata profesorilor, nu vei mai fi un elev de incredere!
ce-o fi fost in capul tau?
dar asta e, trebuie sa iti asumi consecintele si alta data stai cuminte! nu te mancau cele 5 absente!