O oarecare atractie exista sigur intre voi doi.De ce nu incerci daca e adevarat si vezi ce iese. Poate o sa fie bine pentru amandoi.
Poate te place, sau poate pur si simplu se simte bine in prezenta ta. Mai bine fa'ti curaj si intreab'o. si ca sa nu pari penibil intreab'o ceva de genu': tuuu eu te plac. tu ma placi pe mine? daca raspunsul e doar negativ poti sustine oricand ca ai glumit, mai ales ca voi radeti mai tot timpul. daca nu te place, si vrea sa fiti doar prieteni, eu zic sa te imprietenesti cu ea. nu stii cate avantaje are faptul ca ai de partea ta pe cineva dintr'un sex diferit
take care
sa ne anunti cum s-a terminat
Sar putea sa te placa sau sa ii fii doar simpatic. Daca te intelegi asa de bine cu ia intreab-o sub forma de gluma daca te place si cantereste si tu raspunsul, si tragi o concluzie.
Am si eu un astfel de coleg, numai ca el cand ma vede ca intru la el in clasa(merg la niste fete, tot a 8-a suntem), se ia la bataie cu mine , bineinteles ca nu prea da, dar eu ii sparg moaca. Sunt aproape sigura ca ma place, dar il consider cam fraierici ca nu indrazneste sa-mi zica, dar si eu ma comport cu el ca naiba. Cel mai bine este sa-i zici : ori sa pastreze distanta, ori sa o inviti la un suc.
Sunteti idioti amandoi...Va recomand un consult medical de specialitate. De urgenta! Diana Mates - Cluj Napoca