anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt elev clasa a 8-a si am in clasa o fata care, nu stiu cum sa explic e ironic laughing. Cand vede ca fac ceva zice: O vlade ce faci acolo +cand colegul meu mai pleaca din banca ea profita de faptul ca sunt singur in banca si se aseaza si ea, si mereu cand ma uita la ea in ore radem amandoi laughing. imi puteti explica ma place sau nu?

16 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

O oarecare atractie exista sigur intre voi doi.De ce nu incerci daca e adevarat si vezi ce iese. Poate o sa fie bine pentru amandoi.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sari pe ea si afli. happy

| juniper a răspuns:

Sigur te placewinking

| PurpleLadybug a răspuns:

Poate te place, sau poate pur si simplu se simte bine in prezenta ta. Mai bine fa'ti curaj si intreab'o. si ca sa nu pari penibil intreab'o ceva de genu': tuuu eu te plachappy. tu ma placi pe minesmug? daca raspunsul e doar negativ poti sustine oricand ca ai glumit, mai ales ca voi radeti mai tot timpul. daca nu te place, si vrea sa fiti doar prieteni, eu zic sa te imprietenesti cu ea. nu stii cate avantaje are faptul ca ai de partea ta pe cineva dintr'un sex diferitwinking
take carepeace sign
sa ne anunti cum s-a terminathappy

| gabryel a răspuns:

Sar putea sa te placa sau sa ii fii doar simpatic. Daca te intelegi asa de bine cu ia intreab-o sub forma de gluma daca te place si cantereste si tu raspunsul, si tragi o concluzie.

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Poate ca da. poate ca nu, intreab-obig grin e posibil s t placawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte posibil sa te placa, mai asteapta un pic si daca tot face aceste lucruri, cheam-o intr-un loc mai retras si intreab-o, ca altfel nu-ti va raspunde sincer ca va fi stanjenita de ceilalti. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca se joaca mai mult.pentru ca asa sunt fetele.sau cine stie, intreab-o si vei afla.succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu un astfel de coleg, numai ca el cand ma vede ca intru la el in clasa(merg la niste fete, tot a 8-a suntem), se ia la bataie cu mine rolling on the floor, bineinteles ca nu prea da, dar eu ii sparg moaca. Sunt aproape sigura ca ma place, dar il consider cam fraierici ca nu indrazneste sa-mi zica, dar si eu ma comport cu el ca naibahee hee. Cel mai bine este sa-i zici : ori sa pastreze distanta, ori sa o inviti la un suchee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As incearca sa-i spun dar am o anumita retinere sad sunt foarte timid... si nu stiu cum sa eplic asta in cuvinte dar in fata ei si maj. fetelor ma pierd si ma inrosesc sad. Ma rog poate incerc ceva daca prind curaj.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da frate te place sau te pacaleste daca e rea te pacaleste daca e si si te iubeste fara sasi da seama

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt si eu in aceeasi situatie ca tine dar eu am mai stat in clasa a 5 a cu ea si acum vad ca vrea sa stea mult pe langa mine si uneori merge cu mine acasa in loc sa mearga cu fetele. Si eu sunt cls a 8a si sunt confuz.Nu stiu ce sa fac

| axell66 a răspuns:

Clar... dar depinde in ce mod te place, ca amic sau potential iubit...

| mirceapelea a răspuns:

Sunteti idioti amandoi...Va recomand un consult medical de specialitate. De urgenta! Diana Mates - Cluj Napoca

| mirceapelea a răspuns:

Duceti-va urgent la un medic psihiatru.

Marcela Cluj-Napoca

| yulisssa a răspuns:

Daca e rea te pacaleste daca e si si te iubeste.