| Raluuu a întrebat:

Sunt eleva in clasa a 11 si deja ma gandesc sa dau la medicina, ma atrage medicina militara, ceva detalii de admitere, program, examene? :*

3 răspunsuri:
| AnabellaXD a răspuns:

Admiterea e la fel ca si la medicina civila respectiv: proba biologie si la alegere fizica sau chimie. Candidatii concureaza pe locuri separate de cei de la UMF.Tu trebuie sa te duci la centru de informare-recrutare si sa discuti cu ofiterul de acolo.
Ce mai stiu sigur e ca trebuie sa dai o proba fizica debun simt si parca o testare psihologica.
Ti-as sugera sa te gandesti de 2 ori inainte de a alege medicina militara. Exista avantaje ca student solda pana in anul 4, grad de sublocotenent din anul5, cazare etc. DAR exista foarte putine locuri pentru medicina militara care se scot la rezidentiat si exista riscul sa ramai medic de unitate toata viata sau sau de puscarie si toata medicina pe care ai invatat-o sa o aplici la bataturi si cuie batute in cap happy

| Raluuu explică (pentru AnabellaXD):

Răspunsul acesta l-am mai citit şi eu, la fel, la fel. IDENTIC. As fi vrut un sfat sau un punct de vedere concret.

| AnabellaXD a răspuns (pentru Raluuu):

Eu ţi-am dat ceva de pe net thinking happy Eu în schimb iti recomand sa mergi la farmacie thinking happy Mi se pare ca medicina militara e mai mult pentru barbati.Nu stiu de ce thinking