Esti dusa cu capatana, nu esti emo. Ceva retard mintal tot ai. Moda emo in 2016? Voi ati apus de mult!
Fetita, tu ai probleme mari psihice, mergi la medic si spune-le dorinta ta ca nu-i normala, cere ajutorul cuiva pana nu-i prea tarziu!
Suna la Asociatia Telefonul Copilului, pentru ca sunt psihologi de serviciu, serviciul si telefonul sunt gratis si confidential: 116-111.
>> Sunt emo
Taiatul pe maini nu are de a face cu stilul emo.
De obicei fetele tin secret asta. Nu prea inteleg de ce vrei sa le spui parintilor.
Nici nu prea cred ca te tai. Taiatul pe maini la fete este diferit de taitul pe maini la baieti si tu descrii mai degraba un comportament al baietilor. Dar ar putea fi adevarat.
Si eu m-am taiat pe maini, stiu ca toti spun ca nu-i bine si chestii de gen dar nu ai ce face, sunt psihopat, am tulburari mentale dar nu asta conteaza, conteaza sa nu te mai tai, nu am un motiv sa-ti dau dar pur si simplu, tipa intr-o perna sau imbata-te! Dar nu te mai taia, o sa se vada mereu si altii te vor crede ciudat, chiar daca nu stiu ce viata de cac8at ai! Sper sa fii ok!
Apropo, emo nu are nimic de a face cu taieturile!
Si de ce esti in libertate daca ai tulburari mentale? Esti vreun nebun nedeclarat? Un nebun adevarat nu recunoaste ca nu e nebun, atunci cand e cazul. Lasa caterinca ca pe TPU nu e de gluma, se mai gaseste cate unul sa sune la protectia copilului sau la ONG-uri ceva si poate te trezesti intr-un plasament sau intr-un ospiciu, eu ti-am zis-o ca un sfat )). Numai bine!
anonim_4396 întreabă: