Cred ca mai bine ar fi sa le arzi ca sa fii sigura ca nu vor ajunge pe mana niciunui nebun care se scalda )
Pai, primul pas spere vindecare e ca ai realizat ca e o problema ceea ce faci! Stiai ca e o boala sa vrei sa le faci rau celor dragi? Gandeste-te ca persoanele alea tin la tine si ca nu ai nici un motiva sa le ranesti. Si nici pe tine. Nu pot sa inteleg de ce va place la unii sa va complicati viata asa...adica cand deja exista atatea lucruri rele in lume, si atatea lucruri care te pot face sa suferi, mai adaugi de buna voie cateva pe lista. Si ca sa iti raspund la intrebare... Evident ca e bine ce faci. Du -te si arunca-le, arde-le scapa de ele, pentru ca daca le gasesc prietena sau mama ta o sa ai foarte mult de suferit.
Si ca un sfat. Sa nu incerci niciodata sa iti iei viata, e cel mai pretios lucru si milioane de oamnei asteapta ani intregi cu sperant ca mai au o sansa la viata, asa ca mi se pare dovada de lasitate si rautate pura fact de acei oameni sa faci asta.
Da, foarte bine! De ce să vrei să îi faci rău unei persoane pe care o iubeşti?
Pentru siguranţă, mai bine le arzi, dar să ai grijă cu focul!
J' eu am vazut filmul greta
mi l-a adus unchimiu pentru. a ma cunoste pe mine insumi
ai grija sa nu te arunci si tu...incearca sa te schimbi
bafta
La ce sa te mai duci pana la Siret cand ai un tomberon sau o bricheta acasa? Si da este foarte bine ce faci.Asta nu inseamna ca esti emotiva asta inseamna ca judeci, chestia cu emo nu te prinde...nu e de tine
Nu e bine.Ardele.
NU IN CASA!
Arde cate una. vezi tu.
Nu le arunca! arde=le sa dispara
si gata
daca nu le arzi te vei gandi mereu la ele. unde sunt etc.
si ai grija cu gandurile astea. exista psiholog
Sti alea poti sa le arunci cum sa iti omori prietena si mama. dar jurnalu' nu face greseala asta.
stiu cum e sa fi emotiva si eu am o lista cu cine sa distrug cand voi fi mare.
jurnalu' nu-l arunca pastreazal si ai sa razi cu mama si prietena ta. mai tarziu cand vei fi mai mare
.[:*]
id-ul meu : no. xyzz
anonim_4396 întreabă: