| Daysukki a întrebat:

Sunt eu de vina? pr. mea cea mai buna zice ca eu nu vreau sa fac nimica cu ea, dar nu-i asa! ea vrea sa merg mereu in skatepark iar eu nu vreau. pe acolo dau tarcoale doi baieti care mi-au placut mie acum ceva timp iar. pr. mea a fost cu unul dintre ei. problema este ca eu chiar n-am chef sa merg cu ea acolo pentru ca ma voi simti in plus. ea se va destrabala cu aia iar eu o sa ma plictisesc si o sa inghit."super tare..." si o sa ma simt si foarte prost fiindca baiatul de care-mi place a aflat (acum ceva tmp) de la pr mea ca-mi place de el. si acum daca l-as vedea pe strada l-as recunoste. dar el daca m-ar vedea pestrada n-ar sti cine sunt. nu i-am placut deloc. el a vrut-o pe pr. mea. nu m-am ofticat pentru ca ei se placeau asa ca n-am zis nica.

mai nou nici nu vb cu mine. sta pe afara dar nu ma saluta. sta ca proasta cu castile-n urechi. se crede asa de tare(pr.mea). nu-i stilu' meu sa merg in skatepark si ca scrijelesc copaci sau sa ma iau de oameni pe strada fara motiv.
ca s-ozic pe scurt m-am saturat de pr. mea. ma abureste ca tine la prietenia nostra, dar eu nu cred.nu am avut niciodata atatia prieteni cati a avut ea. mereu vb de pr. ei si cat de fain isi petrec ei tmp iar eu ma simt aiurea. e vina mea? eu sincer nu cred. vreau parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| iJustWannaDance a răspuns:

Tu nu ai nici cea mai mica vina.

Ea pur si simplu are nevoie de o fata careia sa se laude (am patit si eu asa ceva).

Poate ea chiar tine la prietenia voastra, pentru ca tu esti genul taci si inghite, iar ea s-a obisnuit cu asta. Ii place ca ea sa fie mereu in centrul atentiei si sa te calce pe tine in picioare, mai bine spus sa faca ce vrea din tine.

Ea e genul bad girl, cand tu esti opusul.

Si eu eram ca tine, dar m-am schimbat: nici bad-girl, nici angel girl. doar o fata normala care nu se lasa calcata pe bombeu de nimeni.
Acum e cam greu sa iti schimbi anturajul, dar asta e ceea ce ai de facut; si, privirea sus: un nou inceput de viata!

1 răspuns:
| Pufulinna a răspuns:

Nu e vina ta! Daca ti-ar fi fost o prietena adevarata ar fi fost alaturi de tine si ar fi inteles de ce nu vrei tu sa mergi in skatepark! happy