NU. Doar din spermatozoizi se formeaza embrionul, adica sarcina. Orice alta cale, in afara de contactul sexual. Este un esec total.
Si nu ai cum sa ramai insarcinata masturbandu-te
LLLLLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLL. n-are cum! nu esti draga gravida si app daca te masturbezi nici virgina nu mai esti...depinde ce folosesti la masturbare
Helloo! Nu are cum sa se intample asa ceva.In primul' rand ca de la masturbare nu ai cum sa te dezvirginezi,si de unde sa fie sperma acolo unde te masturbezi tu?:-)). Daca tu faci asta la tine acasa,in pat, nu are de unde sa fie asa ceva? Mergi la un doctor, se poate sa fi bolnava de altceva
Noname, nu stiu daca esti la curent, dar MASTURBAREA POATE FI SI IN EXTERIOR(ADIKA NU E NEAPARAT SA BAGI CEVA IN GAURIKA) ASA ca daca nu s-a jucat ea cu dildăuri pai e inca virgina.) iar insarcinata poti sa ramai doar daca ai contacte sexuale/
Doamne fereste:O o innebunit lumea si chesti aia ca te-o lins caine ca esti gravida...doamne ferestevezi fato de scoala si las prostile ca ai timpsi cum te-ai putut gandi ca ai vreo sansa sa ramai gravida cu cainele fato:O? du-te si joacate si lasa tampenile
Fata mea, pentru a ramane gravida, trebuie ca penisul sa intre profund, sa iti lase sperma multa si buna, iar acei spermatozoizi sa se lupte sa ajunga la un ovul, daca esti in perioada "buna", si sa il fecundeze, in mai putin de 48 de ore.
Zi-mi tu, cum poti sa iei sperma pe mana de nu stiu unde, sa nu te speli macar pe maini inainte sa te masturbezi (totusi, bolile la păsă sunt naspa), iar prin himenutul tau dragalas sa umble vreun spermatozoid zombie si sa te lase gravida?
Sigur nu e vrajeala?
O sa dai nastere la un baiat pe nume Tom Degetel.
Sa fim seriosi.
Nu ai cum sa fii insarcinata.
Baga mare
Btw vezi sa nu ai unghii ca te zgari.
Inainte te speli pe maini, si dupa la fel
Nu baga mai mult de 2 - 3 degete ca te faci oala :^
a da si evita sa bagi alceva in vagin, diferite obiecte ca s-ar putea sa te ranesti eventual sa capeti vreo boala