| ριѕуuuX a întrebat:

Sunt extrem de speriata si nu.mai stiu ce sa fac.La inceput am crezut ca-mi joaca mintea feste. Dar nu, in urma cu o saptamana stateam in pat uitandu-ma la televizor. La un moment dat zaresc o silueta langa dulap. Dar am crezut ca erau puse umerasele cu haine. N-am bagat in seama si am stins televizorul, m-am culcat. A doua zi SOC! Nu exista nici un umeras.Am intrebat-o pe mama pe sora mea dar nimeni nu intrasera in camera mea in dimineata respectiva.Astfel incerc sa-mi bag in cap ca am visat si ca nu exista nimic acolo. A doua seara am dormit cu lumina aprinsa si nimic nu s-a intamplat. Iar deja a doua dimineata nu mai bagam in seama incidentul. Ziua nu a decurs tocmai normal. am avut dureri de coloana. Iar in a3a seara am stins lumina.Nu s-a intamplat nimic pana la un moment dat cand nu mai gaseam telecomanda prin plapuma. M-am ridicat din pat sa o caut si mi-am aruncat privirea peste plapuma perne. Nu era nimic asa ca m-am dus la mama sa vad daca nu cumva am lasat-o in camera ei[avem aceleasi telecomenzi la toate cele 3 televizoare]. M-am intors linistita crezand ca o voi gasi dimineata si m-am pus in pat.Cand am pus capul jos am crezut ca innebunesc simtind telecomanda pe perna.Am ajuns la ideea ca mai am un pic si innebunescstraight faceToate lucrurile ciudate incep sa-mi distruga viata.Sunt foarte retrasa fata de oricine. Am momente cand sunt extrem de agresiva.Nu mai sunt eu.straight face Alt lucru ciudat care mi s-a intamplat ieri.Am fost la biserica sa m-a spovedesc crezand ca va ajuta la ceva, la preotul care de altfel ma si botezat.Cand am intrat in biserica am cazut de durere. Din senin capul meu incepuse sa ma doara extrem de tare.Asa ca nu am mai facut nici un pas si am plecat fugind si plangand.Am mers la locul unde se aprind lumanarile. Am cumparat o lumanare pe care am incercat sa o aprind.Chibritul nu se aprinde-a. Iar daca incercam sa o aprind de la alta lumanare se stingea si aceea. straight face. Vreau sa ma duc la psiholog. Dar imi este frica.Am numai 15 ani. Ce sa facstraight face?

7 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Buna,eu nu te cred nebuna pentru ca asa am patit si eu niste faze de credeam ca am luat-o razna, nu gaseam explicatie la ceea ce se intampla.sa stii ca in orice casa in care a murit cineva(si nu numai)exista spirite, bune sau rele. cele bune doar se fac auzite, iti dau semnale ca sa stii ca exista si cele rele iti fac rau. daca vrei sa mai vorbim astept mesaj in privat

| Zmeura_5657 a răspuns:

Este foarte posibil ce zici tu aici.Nu ai de ce sa iti fie frica.Du-te la psiholog sau daca nu merge asa,incearca sa vorbesti tu cu 'demonul'(poate fi altceva, cum ar fi hormonii, pana la urma si aia sunt demonihee hee)
Ciudata intamplarea cu biserica.Ai incercat sa te documentezi pe internet?

| Lavinia a răspuns:

Foarte ciudat.dar treaba asta nu cred ca e de psiholog.

| iza4ever a răspuns:

Du-te la biserica inteleg ca te-a durut si te-ai speriat, dar incearca sa induri pana cand te spovedeste preotul...incearca sa te rogi in fiecare zi daca ceva iti opreste rugaciunea prin durere sau simti ca ai fi lovita impinsa sau ceva de genul asta inseamna ca chiar se intampla ceva ciudatstraight face

| alina_3921 a răspuns:

Nu scumpa mea, eu spun ca ari cel mai indicat sai vorbesti mamei tale. e adevarat ca lucrurile astea nu sunt banale.pentru ca nu oricine se confrunta cu aceste fenomene inexplicabile, eu ma gandesc ca poate te uiti la anumite filme si tocmai de aceea mintea ta iti poate juca feste. sau nu. sunt foarte curioasa sa vad ce se mai intampla cu tine.te rog sa ne postezi replay si sa vedem daca aceste fenomene au mai apartut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vb cu mama sau psihologuu da vezi ca e posibil sa nu te creada happy si nu esti tu anormala, am mai auzit de fenomenee din astea, si te cred. Vb cu cineva sa stie ce se ntampla, si intre timp am vazut o emisiune cu intapllari reale pe discovery, fenomene strani, is cam acelesi chesti pe care le-ai simtit si tu happy Uita`te si vb cu cineva, poti pune o icoana in camera, sa vezi daca ajutaa happy Mesaj Bakwinking

| BlackEdy a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar e posibil sa fii posedata... uitate la filmul the exorcist of emily rose...e intamplate adevaratastraight face