Buna,eu nu te cred nebuna pentru ca asa am patit si eu niste faze de credeam ca am luat-o razna, nu gaseam explicatie la ceea ce se intampla.sa stii ca in orice casa in care a murit cineva(si nu numai)exista spirite, bune sau rele. cele bune doar se fac auzite, iti dau semnale ca sa stii ca exista si cele rele iti fac rau. daca vrei sa mai vorbim astept mesaj in privat
Este foarte posibil ce zici tu aici.Nu ai de ce sa iti fie frica.Du-te la psiholog sau daca nu merge asa,incearca sa vorbesti tu cu 'demonul'(poate fi altceva, cum ar fi hormonii, pana la urma si aia sunt demoni)
Ciudata intamplarea cu biserica.Ai incercat sa te documentezi pe internet?
Du-te la biserica inteleg ca te-a durut si te-ai speriat, dar incearca sa induri pana cand te spovedeste preotul...incearca sa te rogi in fiecare zi daca ceva iti opreste rugaciunea prin durere sau simti ca ai fi lovita impinsa sau ceva de genul asta inseamna ca chiar se intampla ceva ciudat
Nu scumpa mea, eu spun ca ari cel mai indicat sai vorbesti mamei tale. e adevarat ca lucrurile astea nu sunt banale.pentru ca nu oricine se confrunta cu aceste fenomene inexplicabile, eu ma gandesc ca poate te uiti la anumite filme si tocmai de aceea mintea ta iti poate juca feste. sau nu. sunt foarte curioasa sa vad ce se mai intampla cu tine.te rog sa ne postezi replay si sa vedem daca aceste fenomene au mai apartut.
Vb cu mama sau psihologuu da vezi ca e posibil sa nu te creada si nu esti tu anormala, am mai auzit de fenomenee din astea, si te cred. Vb cu cineva sa stie ce se ntampla, si intre timp am vazut o emisiune cu intapllari reale pe discovery, fenomene strani, is cam acelesi chesti pe care le-ai simtit si tu Uita`te si vb cu cineva, poti pune o icoana in camera, sa vezi daca ajutaa Mesaj Bak
Nu vreau sa te sperii dar e posibil sa fii posedata... uitate la filmul the exorcist of emily rose...e intamplate adevarata