Ramane cu Stefan, am citit si cartile dar nu au deloc legatura cu serialul, serialul e mult mai bun cartile sunt pe langa rau am vazut sezonu 1 de 2 ori si acum astept episodu 5 din sezonu 2
Inca nu s; au filmat toate episoadele si nu se stie cu cine o sa ramana in final au aparut si primele episoade din sez 2 si din cate am auzit in acest sezon Stefan isi da seama ca inca are sentimente pentru Katherine 'pentru ca in ultimul episod din sez1 apare si ea prin peisaj]iar Elena isi da seama ca il place pe Damon mai mult decat pe un prieten... dar cred ac pana la urma ea o sa ramana cu Stefan. dar repet, nu se stie inca pentru ca nu s-a filmat. iar cartile nu le'am citit pe toate.De fapt am citit doar primul capitol
Si eu sunt fanapai...cartile nu preau au legatura cu serialul... dar eu am citit primele 4 carti si pana la urma elena devine vampir si apoi moare, dupa care a4a carte e din perspectiva lui bonnie care vorbeste cu elena(moarta)si reuseste sa o invie, iar ea devine inger si ramane cu stefan si el si cu damon se inteleg in sfarsit dar oricum filmu e mult mai tare=>^^)sper ca te-am ajutat:*