Buna! Eu ma numesc Sindia, si cred ca am un raspuns pentru tine. Incearca sa le convingi pe unele din prietenele tale sa se dea cu oja neagra, si apoi arata-le parintilor. Si mai incearca sa ii rogi, si spune-le ca oja neagra iti scot in evidenta ochii sau ceva de genul. Si spune-le parintilor tai ca ai primit mai multe comentarii despre asta, si, ca oja neagra nu e pentru satanisti, e la moda. Si, daca nu merge nimic, fa-o pe ascuns. Da-te cu oja cand ai nevoie sa mergi undeva, iar cand te intoci, sa ai sticluta cu acetona pregatita. Asta doar in caz daca chiar iti doresti sa te dai cu oja neagra. Asta e raspunsul meu pentru tine. Sper sa-l citesti. Succes cu oja!
Hey ma numesc bianca eu am numai zece ani iar parinti pe mine ma lasa sa ma dau cu oja neagra deoarece si prietenele mele tot de varsta cu mine au oja neagra si se dau ce ea.si le-am aratat perintilor unchiile lor si ei miau luat oja neagra portocalie de toate felurile iar acum ma du cu ele.si in momentul asta sunt data cu oja neagra. fa si tu ca mine. succes bafta
Nu le arata poze cu vedete ca o sa creada ca's emo
ca sa-i convingi, zi-le ca o sa ti cumperi si niste forme de unghii [in forma d floricele sau ceva de genu, dar sa fie albe] o sa inteleaga ca acum se poarta. A! si bag'o p aasta: parintii colegelor mele le lasa sa se faca asa pentru ca s-au uitat pe reviste si au inteles ca se poarta. o sa mearga sigur! Bafta
Fuunditsa:X?
Explica-le ca esti deja maricica si e jenant cand prietenii sunt la moda si tu nu, explica-le ca e o moda a adolescentilor si satanismul nu are nicio legatura cu asta, ca e stilul rock, e la moda. altceva: sune-le la ti s-a rupt putin o unghie si doar nu negru nu se vede altceva: spune-le ca te duci in gradina sa smulgi buruieni si doar culoarea neagra nu sare de pe unghii, pacaleste-i cumva
Te dai cu oja si ii pui in fata faptului implinit. Banuiesc ca o sa te certe, dar le spui ca toate prietenele au si daca chiar vreau ei o sa o stergi. Poate renunta sau daca nu, asta e!
Pai spune-le ca asta e stilul tau si ca iti place sau date cu oja unei prietene daca are si aratale nici mama nu ma lasa dar i-am aratat pe internetpoze video-uri si s-a convins ca nu are ce sa-mi faca asa ca m-a lasat sa ma dau! Fundisha? plizzzzzz
Te vopsesti cu negru, si cand vad parintii tai spune-le ca nu e negru, e albastru foaaaaaarte inchis, sau spune-le ca e galben, dar nu se vede clar din cauza luminei.
Ameninta-i ca daca nu te lasa sa te ojezi cum vrei tu, le furi toti papucii drepti, dar numai pe cei drepti!
YukiMady întreabă: