Mi se pare ca treci prin aceeasi situatie ca prietena mea. Avea aceeasi replica "Viata-i de r*hat.Peste tot numai profitori."asa-i ca asta simti si tu?
Banuiesc ca iti este frica sa investesti sentimente intr-o relatie,[fie ea de amicitie sau nu], din teama de a nu fi ranita.De a nu profita cineva de tine.Acele "prietenii pe interes",iti provoaca scarba.
Si totusi, o parte din tine si-ar dori pe cineva care sa te placa asa cum esti.Un prieten adevarat, pe care sa te poti baza.
Nu-i nimic rau in a alege sa te bazezi pe scoala in loc sa umbli dupa baieti, crede-ma.
Dar oricat de indiferenti am fi, o parte din noi simte nevoia de afectiune si intelegere.E in natura noastra sa vrem sa avem prieteni.Asa numitii "frati/surori de suflet", care sa ne ajute indiferent de situatie.Sa rada la glumele noastre indiferent cat de seci sunt, din simplul fapt ca radem si noi.Cineva care ar fi in stare sa se ia de cei care te ranesc, din simplul fapt ca nu suporta sa te vada suferind.
Asta iti doresti?
Sau iti este frica s-o recunosti?
Nu e gresit.Decat sa stai cu niste javre de oameni,mai bine iti vezi de viata ta si ii lasi sa se murdareasca cu cacatul lor. Vorbesc despre astia fitosii,bogatii, cu masini, pe banii parintilor, inculti, cocalari, tigani etc.
Eu unul ma simt bine ca nu le dau importanta.Am prieteni pe la scoala, cu care vorbesc, glumesc, dar nu stau cu cocalari.
Si e bine ca si tu faci la fel.Toti am trebui sa lasam la o parte prietenii si sa facem altceva, pentru ca daca ne bagam in anturajul din ziua de azi, apar viciile si daca tu, un putoi care mama ta nu da 2 bani pe tine te apuci la 15 ai de gagici sau baieti, incepi sa nu mai inveti si o sa te coste.
Eu spun clar, sunt total impotriva relatiilor sub 17 ani cel putin.Restul,sunt niste cacati care vor atentie si sa stranga o fata de buci.Asta vor ei.Sau se preocupa de primul sarut in cazul fetelor.
Traiti-va dracu' copilaria, si lasati relatiile pentru mai tarziu.
Ipocriti grasi ce sunteti!(da, pentru cei care-mi citesc raspunsul si se regasesc in ce-am spus, asta cred, sunteti niste ipocriti grasi, corciturilor!)
„e gresit? spune-ti-va parerea."
Da, e greșită prezența cratimei între „spune" și „ti". Scuze, dar nu m-am putut abține.
Poate că, dacă ți-ai vedea de treaba ta și nu te-ar mai interesa capra vecinului, ai scăpa de o frustrare. E atât de simplu! Te simți prost că ei o relație și tu nu sau că preferi să înveți în loc să investești sentimente în cineva? Fii sinceră cu tine.
Dacă vorbim de a doua variantă, e viața lor și nu a ta!
Nu toți oamenii vor să profite. Sunt mulți care vor asta, când te prinzi de asta, te detașezi de ei. Și cauți pe cineva care să merite încrederea ta.
Simplu.
De ce ar fi greşit.
E felul tău de a fi, e ceea ce ai ales tu. Mie îmi pare că eşti inadaptată (după cele scrise mai sus) dar nici asta nu e o problemă.
Şi mie îmi e scârbă de majoritatea cocalarilor din jurul meu, dar nu am de gând să mă izolez din cauza asta.
E bine să îţi vezi de şcoală şi de tine însuţi, dar ai nevoie şi de prieteni. Nu poţi sta toată ziua închisă în casă de una singură. Nici măcar psihicul uman nu rezistă la asta.
Nu e gresit. cred ca ceea ce ai ales sa faci e cel mai bun lucru.Toti vor sa te fraiereasca si eu m am saturat...
Nu e gresit deloc! doar ca putini sunt cei care nu vor relatii din adolescenta. e mai bine sa iti vezi de scoala, decat sa faci,, tampenii,, din astea. vei avea timp pentru aceste lucruri, mai tarziu