Te poti angaja cu jumatate de norma
Mc Donalds, KFC, reprezentant AVON/Oriflame. Sau poţi să împarţi pliante, dar e aiurea. La vârsta asta nu prea avem ce face. Happy new year!
Nu ma pot abtine sa nu raspund la acest comentariu stupid. Stau si ma intreb ce constiinta si minte ai de indemni un copil la 16 ani sa faca asa ceva? Dumnezeule ce oameni sunt n tara asta!
Dar ce este rau in asta?
Sta acasa e cuminte si castiga multi bani!
E ceva rau in asta?
Are 16 ani, este un copil, cum sa dam asemenea sfaturi, video chat auzi.Asa se rateaza tinerii in ziua de azi. De la a face video chat pana la prostitutie nu este decat un pas.
De ratat se rateaza tinerii mai ales in scolile de orice nivel
Si de ex intre viata de studenta si cea de prostituata nu mai este decat o jumatate de pas!
S-o crezi tu. Si eu am fost studenta si locuiam singura, nu era nimeni langa mine care sa ma tina din scurt sau sa ma supravegheze tot timpul timpul, si uite ca nu m-am ratat, am terminat facultatea cu brio. Nu este o regula asta ca intre viata de studenta si cea de prostituata nu mai este mult, proasta concluzie ai tras. Tu incurajezi prostitutia sa inteleg? vad ca ni ai nicio problema cu asa ceva, esti foarte ok in privinta asta. Ma socheaza sincer ceea ce vad.
Faptul ca tu nu te-ai prostituat cat ai fost studenta nici pe departe nu inseamna ca alte studente nu o fac. Caminele studentesti sunt adevarate bordeluri, si asta o zic pentru ca locuiesc intr-un oras studentesc Timisoara
Si cred ca stand acasa pe videochat nu ai cum sa te prostituezi pentru ca clientii tai sunt la mii de km departare.
Faptul ca tu te-ai realizat dupa ce ei terminat facultatea nu este o regula ...ci o EXCEPTIE!
Eu nu incurajez prostitutia si consider ca vigeo-chatul nu este=prostitutie.
Pe mine ma socheza sa vad cum generatii intregi de tineri ies pe bacile scolilor fiind gata ratati si tinerii privesc nepasatori la acest
fapt fara sa aiba de zis nimic, in timp ce semenii lor din tarile arabe ies si fac revolutii tocmai pentru ca le pasa ca nu au viitor in tara lor, si exact asta ma face sa fiu convins de faptul ca tinerii din Romania le sunt muuuult inferiori!
Mentalitatea si conceptiile romanilor sunt cu totul altele, nu avem ce face. Referitor la practica cu video chatul, iti pot spune ca am cunoscut un caz concret si asa am aflat si eu cum se procedeaza in astfel de situatii, iar ce am auzit m-a oripilat. Tu ai impresia ca doar stai in fata calculatorului si te dezbraci, si doar atat nu? Eu iti spun ca nu stii mai nimic despre asa ceva si toata nebunia care este in jurul astei mizerii.
Sa-ti spun acum cum se practica treaba ca sa intelegi si sa nu mai dai pe viitor astfel de sfaturi, mai ales la minori.
Daca vrei sa faci video chat trebuie sa lucrezi printr-o agentie care te cheama la un casting, iti face un contract in care sunt stipulate mai multe clauze cum ar fi orele de lucru, castigurile ( cat la suta iti revine tie de exemplu si cat la suta firmei respective). Dupa asta urmeaza sa-ti faci un cont pe site-ul firmei respective, unde apari doar cu un cod in loc de nume. Aceste site-uri sunt accesate doar de cei din strainatate, nu si din Romania.
Dupa toate aceastea, in functie de orele petrecute in fata calculatorului, castigurile variaza si banii sunt virati intr-un cont bancar. Cand iti banii (halal bani), te suna patronii ( pestii de fapt ca asta sunt, vorbim pe romaneste) si tie iti revine o cota parte, iar lor cealalta conform clauzelor contractuale. Partea proasta este ca patronii astia nu te lasa in pace, te solicita si ei, pentru castiguri in plus. Si uite asa se rateaza omul cu buna stiinta, din dorinta de a face ceva si probabil si din disperare, iar tentatia banilor este mare, mai ales in zilele noastre.
Deci care este concluzia? Este bine si normal sa imveti un copil de 16 ani sa faca asa ceva, dand-ui un sfat din asta?
Eu te sfatuiesc sa te inscrii la o firma de cosmetice, cum ar fi Oriflame. Are oferte, iar daca vrei sa devi reprezentant vei primi cadouri, reduceri de 40% la produse si bani.
Succes!
Doar sa te inscrii la Avon, Oriflame sau Lady's. In rest nu te poate angaja nimeni inca.
anonim_4396 întreabă: