| Kindly a întrebat:

Sunt fata, am 16 ani, si as dori sa imi gasesc o afacere profitabila pentru varsta mea. sunt foarte atrasa de moda, design si am zis ca o sa ma axez pe arta vizuala..si in plus arat si foarte bine(asa imi zice multa lume, lasand modestia) am primit sfaturi sa ma ocup de modelling, dar din cate am auzit e un job stresant mai ales pentru varsta mea(mai e si scoala de care trebuie sa ma ocup). Niste sfaturi sincere, va rog! daca doriti sa ma ajutati cu niste materiale/articole o sa va dau si id-ul meu de messenger privat. Raspunsurile cele mai folositoare v-or fi rasplatitewinking

2 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună ziua, eşti de amea şi eu sunt pasionat de aşă ceva, iubesc arta şi tot ce o înconjoară şi eu m-am gândid într-o perioadă să mă fac designer dar apoi m-am descurajat singur, trebuie să-ţi urmezi ceea ce vrei tu nu trebuie să fi obligat de părinţi şi nişte sfaturi nu ştiu ce să-ţi spun ar trebui să vorbeşti cu nişte persoane mult mai bune sunt forumuri care sunt dispuse să te ajute, sper să te descurci mă contactezi şi pe mine.
O zi minunată!

| stroedaniel13 a răspuns:

Buna,

Foarte bine ca doresti sa faci bani intr-un fel sau altul. Trebuie sa stii ca varsta de 16 ani te dezavantajeaza cumva dar cu toate astea sunt destul de multe lucruri pe care le poti face.

Personal recomand o afacere online: un blog sau un magazin online de bijuterii de exemplu dar pe internet vei gasi si alte idei foarte bune. Verifica si acest site: http://www.afaceri-profitabile.com