| Kindly a întrebat:

Sunt fata, am 16 ani, si as dori sa imi gasesc o afacere profitabila pentru varsta mea. sunt foarte atrasa de moda, design si am zis ca o sa ma axez pe arta vizuala..si in plus arat si foarte bine(asa imi zice multa lume, lasand modestia) am primit sfaturi sa ma ocup de modelling, dar din cate am auzit e un job stresant mai ales pentru varsta mea(mai e si scoala de care trebuie sa ma ocup). Niste sfaturi sincere, va rog! daca doriti sa ma ajutati cu niste materiale/articole o sa va dau si id-ul meu de messenger privat. Raspunsurile cele mai folositoare v-or fi rasplatite

2 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Azµre are dreptate. Insa exista niste mici activitati de care te poti ocupa si din care poti castiga ceva. Daca te pricepi la pictura/arte plastice, poti sa te ocupi de nail-art sau de make-up. Sau inveti sa faci bijuterii hand-made pe care le poti vinde.

| Azµre a răspuns:

Termină-ți studiile și apoi treci la afaceri profitabile. La vârsta ta nu o să găsești să faci nimic. Lasă tâmpenia cu modelingul, pentru asta îți trebuie o rampă de lansare și n-ai de unde.
Termină liceul, fă o facultate și apoi îți faci afacerea ta sau te angajezi undeva și gata.