| ansgjcdgjcndgj a întrebat:

Sunt fata, minora. Am fost cu un baiat major, de peste 20 de ani. da, regret, eu avand intre 12-14 ani. Trecand peste asta. Ne-am despartit acuma 6 luni, iar el continua sa imi interzica tot. sa vorbesc cu prietenele mele, sa ies pe afara, orice. Dar in schimb, el face ce ii taie capul. Cand e vorba sa ma cert cu el, si nici sa mai vreau sa mai am ceva cu el, ma ameninta cu faptul ca are niste poze de pe vremeade pe cand eram impreuna, si zice ca le va face publice, asta daunad la toata viata mea. Ameninta ca imi distruge familia, pe mine, si pe prieteni mei. eu l-am ajutat de la inceputul relatiei cu bani, iar de vreo 3 luni, il ajut cu bani pentru abonamentul lui. si acum, mai are nevoie de inca 2 milioane pentru a-si plati abonamentul pe inca 4 luni.Eu nu vreau sa ii dau, vreau sa ies cu prietenele mele, si sa ma distrez si sa fie totul ok, ca inainte sa-l cunosc pe el. dar pur si simplu nu pot, pentru ca mereu sunt amenintata. eu acuma, ies pe ascuns cu prietenele mele, deoarece el lucra in timpul saptamani. ce pot face sa scap de el total? a zis ca daca ii fac rau, si el imi va face, dar prin alte persoane. deci? parintii mei stiu, dar i-am tot impiedicat sa facaceva, pentru ca imi e frica. ce pot face in cazul asta? pur si simplu, mor de frica. ajuutor sad

Răspuns Câştigător
| CarlaAnneMihaela a răspuns:

Nu cred că poţi face nimic, dacă nu îi laşi pe părinţi tăi să te ajute thinking nu ştiu, du-te la poliţie şi reclamă.l thinking nu cu amendă, să.l închidă. Eu zic că o să fie mai rău dacă nu faci de acum ceva happy şi mai târziu o să regreţi. Întreabă.i pe părinţi tăi ce puteţi să faceţi, şi ascultă.i. Dacă crezi că este posibil să îţi facă rău, stai mereu cu cineva :3 încearcă să petreci mai mult timp pe lângă cineva... -,-

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doar să mergi la poliţie. N-ai altceva de făcut.

| Balmung a răspuns:

Te duci si depui plangere la politie pentru hartuire. Alta
solutie nu este.

| Dallly a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-ti lasi parintii sa se ocupe.Nu e o optiune sa te ascunzi de el.Lasa-l sa-ti faca publice pozele daca vrea ca tot nu o sa fie mai rau decat sa te santajeze incontinu.