| SweetBabyGirl a întrebat:

Sunt fata si am 15 ani.Am cunoscut o alata fata dar care nu e de la mine din oras si eu dinainte sa vb cu ea credeam ca sunt bi( mai umblat din cand in cand cu cate o fata ) si ea m a intrebat intr o zi daca sunt bi.si i am spus ca da. Zilele au trecut am vb in continuare cu ea si m-a intrebat daca vreau s fiu cu ea. Iar eu din nou am spus ca da.Acum am vb ca in vara sa ma duc pe la ea si ea sa vina pe la mine. Dar nu stiu ce sa fac ma simt putin ciudat.As vrea intr un fel sa renunt dar nu pot pentru ca imi place.CCE credeti despre asta? E doar o faza de adolescenta sau nu? si app ma atrag fetele de cand ma stiu dar si baietii -.-"

Răspuns Câştigător
| BlackVeil a răspuns:

Daca dragoste e, ce mai conteaza? Iti place de ea? Daca da... ramai cu ea! happy
Iar ce simti tu pentru fata aia nu e impotriva lui dumnezeu! Nu te lua dupa toti fanaticii.winking

3 răspunsuri:
| VladsBoss99 a răspuns:

Ramai cu ea sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desparte-te mie nu mi se pare normal să fi pe invers.

| elimelec a răspuns:

Cu siguranta este doar o faza de adolescenta. De fapt tu esti in cautare de senzatii iar sexul exercita o mare atractie asupra celor de varsta ta, fie baieti fie fete. Cred ca cel mai bine este sa discuti cu cineva mai in varsta, daca este posibil(si chiar indicat) cu parintii tai. Oricum viata nu se reduce la sex si nu ar trebuisa fie numarul 1 in preocuparile tale. Pe de alta parte, vreau sa stii ca avem un Creator care ne-a facut in mod minunat de ambe sexe tocmai pentru a ne completa. Homosexualitatea este impotriva naturii si impotriva voii lui Dumnezeu.