Nu raspunzi, blochezi, te pui intr-o relatie pe FB ca sa nu te mai bata la cap sau iti dezactivezi contul. Simplu
Buna! Eu sunt baiat si iti raspund:
-Cum ai procedat nu e chiar frumos. daca refuzi o persoana de fiecare data va avea impresia ca n-ai bun simt sau educatie. si te vor vedea "fitoasa".
-Cand fetele ne refuza, avem impresia ca ne baga in "FRIENDZONE" asa ca incearca sa spui : "nu-mi doresc o relatie momentan".Sa nu spui:"te vad doar ca un prieten" este o chestie enervanta -_-.
-In rest ai facut destul de bine deoarece:nu este bine sa oferi oricui numarul de telefon.Deasemenea daca nu-ti doresti nici-o relatie ..NU MAI RASPUNDE! Si nici sa nu te uiti la mesaj.
Multumesc de raspuns. Dar ce legatura are educatia cu faptul ca refuzi o persoana cu un motiv intemeiat? Incearca sa te pui in locul meu, daca cea mai urata fata din scoala ti-ar cere numarul si i-ai zice ca nu vrei sa-l dai apoi ti-l mai cere de cateva ori, il dai cu toate ca nu vrei sa ai tangente cu ea doar ca sa nu zica ca esti nesimtit sau fitos? In cazul meu, daca tipul a insistat aiurea nu are decat sa accepte realitatea, ca oricum nu a inteles nimic din ce i-am zis.
Nu mai pune intrebari asa de greu de "descifrat".Cel mai bine incearca sa pui intrebari clare... :/