Uite iti dau ceva simplu de facut.Du-te la plafar sau daca stai la ţara culege niste muşeţel.Trebuie sa faci o cănuţă de ceai sau de cât ai tu nevoie si pui o ampicilină sau amoxacilină in ceai.Amesteci bine o lasi sa se raceasca adica sa fie puţin calduţa.Îţi dai cu ea dimineaţa, la prânz si seara.Dar nu uita ca înainte de aplicare trebuie sa te speci pe faţă.La mine merge.
Succes!
Eu folosesc masca de argila curata foarte bine tenul, o prietena de-a mea avea acnee si-a luat praf de argila care l-a amestecat cu lamaie, intr-o saptamana a scapat de ea.
Apropo, daca ti se fac, mai ales in zona nasului, sau oriunde, pune pasta de dinti si lasa sa actioneze 20 de minute dupa acre clateste.
Si nu in ultimul rand, nu le stoarce, iti raman urme, si se pot cicatriza, iar mai tarziu iti va parea rau.
Aparitia cosurilor, nu este influentata doar de chipsuri, ci alimentatia in general, daca mananci fast food si alte porcarii care contin o gramada de e-uri, nu e de mirare.
Daca te deranjeza exagerat de mult cumparati un concealer si fond de ten si acopera-le decat sa le storci. Mastile foloseste-le o data pe saptamana, nu mai mult. Poti folosi in fiecare zi un gel de curatare.
Apropo, nu iti pune mana murdara pe fata, nu faci decat rau.
Buna. :* Respecti regulile de igiena?
Eu cand ma trezesc ma duc ma spal pe fata, ma fac cu spirt si dupa cu Clearskin sau Eritoracnol. Oricare din ele e foarte bun. 1 zi nu am respectat igiena si mi-au aparut cosuri. Nu e bine sa te faci cu 100 de creme. Inrautatezi situatia. Fa-te cu spirt dupa ce te-ai spalat pe fata si cu una din solutiile recomandate ( nu e obligatoriu ). Sa nu spargi cosurile albe, doar punctele negre. ( punctele negre daca le spargi nu se mai fac, in schimb cele albe da ) Nu te spala cu sapun pe fata, o usca stiu din proprie experienta :* Bafta, funda? 3
anonim_4396 întreabă: