anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata si as vrea sa imi fac un tatuaj.
tatuajul vreau sa il dedic mamei, vreau sa fac acest lucru pentru ea simt eu ca este nevoie sa fac acest lucru. vreau sa vad in ochii ei bucuria pe care o va simtii cand va vedea cat de importanta este pentru mine
as vrea sa scriu ori un mesaj frumos ori ceva simbolic insa nu stiu ce. ma puteti ajuta? nu vreau sa scriu numele ei, lumea va crede ca asa ma cheama pe mine si ar fi prea banal

Răspuns Câştigător
| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Poti sa scrii: Te iubesc, mama!/I love you, mom! sau cu litere chinezesti, Mom, you are the best person in my life. O inimioara cu o panglica pe care sa scrii mom, ar fi draguta, semnul infinit pe care sa scrii de asemenea, mom happy. Imi mai vin idei pentru cuvinte: I will never forget you, mother sau numele ei, Always in my heart,... Thank you for my existence. Sper ca te-am ajutat. Mult noroc! happy

7 răspunsuri:
| IsJustMe007 a răspuns:

Si eu am vrut sa imi fac un tatuaj dedicat mamei mele.ai putea sa scrii un "I love mom" sau "my mother is my angel", sa iti tatuezi chipul ei ar fi prea exagerat pentru o fata zic, sau data ei de nastere cu cifre romane, sau "i always love you (numele ei)"

| sappy a răspuns:

Frumos gest, poti incerca cu un simbol, ce inseamna ceva pentru ea si sa-i aduca aminte de clipele frumoase sau o cuvant in care sa se regaseasca!

| Sociopat a răspuns:

Fa-ti un tatuaj cu ecografia cu tine. Daca o mai au.

| OMEGALIN a răspuns:

Gandeste original, sa fie ceva personal ce tine de relatia dintre voi doua, ceva ce sa semnifice intelegerea dintre voi, asta ar fi cel mai potrivit.
Iar un mesaj text e un lucru cam prea simplu, sa fie ceva ce sa simbolizeze.

| deliqventa13 a răspuns:

Nu cred ca o vei impresiona daca iti faci un tatuaj.Nu e cea mai buna alegere.Parerea mea

| Pitic a răspuns (pentru deliqventa13):

Sunt deja decisa, multumesc pentru parerea ta

| EllyClau a răspuns:

Pai..nu prea stiu :S dar, totusi, am cateva idei:
1.Forever in my heart.
2.Thank you for everything mom.
3.You raised, protected and loved me, now is time to switch.
4. For the one who was like a God to me: Mom.
(Stiu ca-s penibile, eu doar incerc sa ajut laughing )