Nu esti singura
Eu am 16, pot spune ca nu sunt chiar urata dar nu pot schimba nimic. ((((( Nu stiu ce iti pot sugera
Hai sa fim prietene
Tu esti o fata frumoasa si pastreaza sărutul pentru cineva special, iar cand vine acea persoana daruieste-i-l din suflet! Nu te grabi; vine un timp al tuturor lucrurilor si vei avea parte de toate lucrurile dragute, nu te grabi! Rabdare, speranta, iubire si sănătate din belșug! Numai bine!
Da, este foarte normal sa nu ai iubiti si sarut pana la 17-18 ani, cand poti sa-ti faci un prieten, esti inca foarte micuta pentru acest gen de activitati.
Nu are importanta ca esti frumoasa sau urata, ca aici este chestie de sentimente, nu de frumusete sau uratenie.
Normal. Nu exista reguli si varste pentru asa ceva. Cand se intampla, se intampla. Mai bine decat sa-l ai cand esti mica si sa nu-l apreciezi. Eu mi-as fi dorit sa-l am mai tarziu.
Tu realizezi ca ai inca 14 ani? Colegii tai spun, dar asta nu te obliga sa te saruti la varsta asta.Nu e normal sa ai primul sarut la 14 ani, doar NU.Esti copil (inca si repet inca).E frumos sa fi copil, bine nu iti cer sa te comporti ca la maxim 8-9 ani, dar nici nu inainta la ce trebuie sa faci la 18-19 ani.Primul sarut cred ca merge la cel putin 16 ani, iar iubit cel putin 15, poate chiar 15 jumate.Am zis minim, e doar parerea mea. Poti si la 20, 24, 17 depinde de tine dar nu la 14 e practic cam ultima varsta a copilariei deoarece dupa poti munci si nu prea te mai poti da in trambuline (bine depinde de trambulina cel putin am vazut 6-14 la una ) si na.In plus nu e bine sa te crezi urat.E bine sa gandesti pozitiv despre tine si sa ai incredere si in ceilalti mai ales in familia ta.Nu trebuie sa ne intre in cap ca aratam mai bine ca ceilalti dar noi ne facem urati doar pentru a primi complimente gen " nu e adevarat" sau chiar mai rau chiar sa te crezi urata.Deci,nu e deloc ciudat ca nu ai avut primul sarut, e mult mai bine sa nu ai primul sarut la 14 ani decat sa faci sex la 12-13 sau chiar 11.
Sunt de acord cu VanessaTurbo. La 14 ani ești încă copil, cel mai bine ar fi să aștepți până la 16 ani ca să începi o relație, așa este și sfătuit în multe cercuri creștine în America. Știu că e veche dar mi-am spus și eu părerea. Acum la 18-19 ani cum stai cu dragostea?