| Mry09 a întrebat:

Sunt fata si sunt des caracterizata ca pitipoanca si sincer nu o iau ca pe ceva de rau. Am unghii, ma machiez mult, la haine sunt ceva intre tumblr si pitipoanca, acs manele...si arat asa pentru ca asa imi place asa ma simt bine imi da incredere chestia asta si sunt zile si la liceu si oriunde cand ies nemachiata doar ca nu ma simt la fel de bine. Si imi place stilul asta "fake" ca sa zic asa si pritenul meu bineintelesca este la fel adica caracterizat cocalar. Si sunt unele lucruri pe cre oamenii desi nu le inteleg le critica cum ar fi cnd ne uitam la cineva fata/baiat si il analizam ca da zic asa pt ca pana la urma daca iesiti undeva la un scu nu stuu e normal sa nu stiu sa aiba aceasi standarde ca si tine sa zic asa si sa nu se simta prost ca tu poti sa ti iei nu stiu ce si el nu. Voi ce parere aveti?

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

Fiecare face ceea ce considera. Daca tu esti multumita cu tine asa cum esti si daca esti multumita cu acest stil de viata atunci pana la urma care este treaba noastra, a unor straini sa te judecam? Fiecare face tot ce vrea cu viata lui, ar trebui sa nu bagi in seama ce spun altii. Atata timp cat tu te simti bine...asta conteaza.

Cu toate astea sa stii ca nu sunt fanul fake-ului, consider ca daca duci o viata fake si viitorul tau va fi la fel dar asta este treaba ta si nu ma priveste pe mine.
Succes, iti doresc o seara/zi placuta in continuare!