anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, sunt la liceu si am un prieten mai mare decat mine cu 2 ani. (eu am 17, el 19 ani) Il cunosc de mai mult de 1 an, dar in ultima perioada am devenit mai apropiati decat eram inainte. Am incedere in el. M-a chemat la el acasa maine sa ne uitam la un film si sa gatim ceva impreuna. credeti ca asta inseamna ceva? s-ar putea intampla ceva mai mult intre noi decat prietenie? (nu ma refer la sex sau asa ceva.)..eu sunt de felul meu mai timida, el stie asta si de asta nu sunt sigura de intentiile lui. S-ar putea doar ca sa ma sprijine ca un simplu prieten sa devin mai expresiva si sa ma cunoasca mai bine.

Răspuns Câştigător
| KittyKit a răspuns:

Poti afla asta din comportamentul lui fata de tine. Daca devine tandru, romantic, inseamna ca el isi doreste sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie.Si iti mai spun ceva, din propria experienta: nu conteaza ca esti mai timida. Un baiat daca te place, te place asa cum esti cu adevarat.Cu calitatile si defectele tale. Daca il stii de un an, e posibil sa aiba sentimente pentru tine. Dar oricum nu ii face sperante desarte.Mai intai asigura-te de intentiile luiwinking

2 răspunsuri:
| SMarius a răspuns:

Iti dai seama ca nu ar pierde o sambata faina cu o fata, doar asa, ca va cunoaste-ti si sunteti prieteni! tipu te place singur! bafta maine!

| OxAnAa a răspuns:

Tu simti ceva aparte pentru el? sau il consideri doar un prieten bun? Poate el s`a indragostit de tine si vrea sa te cunoasca mult mai bine. thinking