anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, sunt la liceu si am un prieten mai mare decat mine cu 2 ani. Il cunosc de mai mult de 1 an, dar in ultima perioada am devenit mai apropiati decat eram inainte. Am incedere in el. M-a chemat la el acasa maine sa ne uitam la un film si sa gatim ceva impreuna hee hee credeti ca asta inseamna ceva? s-ar putea intampla ceva mai mult intre noi decat prietenie? (nu ma refer la sex sau asa ceva.)..eu sunt de felul meu mai timida, el stie asta si de asta nu sunt sigura de intentiile lui. S-ar putea doar ca sa ma sprijine ca un simplu prieten sa devin mai expresiva si sa ma cunoasca mai bine.

Răspuns Câştigător
| doggie a răspuns:

Eu nu cred, daca sunteti prieteni apropiati poate se plictiseste si mai vrea sa vorbiti, foarte normal dar e destul de posibil si varianta a2a dar depinde cati ani ai tu, si cat de prieteni sunteti. Ar trebui sa iei in calcul ambele variante si sa te gandesti ce sa faci, oricum chiar daca el vrea sau nu decizia iti apartine tiewinking

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca exista intre voi mai mult decat prietenie o sa descoperiti singuri.

| Rosimina a răspuns:

Fata mea...un baiat cand te cheamala el acasa fi sigura ca e sa te f**awinking. Auzi si tu SA NE UITAM LA UN FILM SI SA GATIM CV IMPREUNA.straight face filmul o sa-l faceti voi 2 si mancarea...o sa va mancati amnd2 unu pe altuwinking laughing Daca nu e asa inseamna ca baiatu ala e cu gandirea si mintea de acum 60 de aniwinking.