anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte confuza. Am o cea mai buna prietena. Ea este super de treaba, avem multe lucruri in comun. Iei am fost in parc si ne distram, vorbeam etc. Cand ma uitam pe telefon ea si-a pus capul pe umarul meu sa se uite si ea. Apoi imi impletea parul, mai vorbeam, ascultam muzica din aceleasi casti (in momentul acela mi-a spus: Hai mai aproape sa nu cada castile). Stateam foarte aproape una de cealalta si cateodata isi punea mainile pe spatele meu. Apoi ii faceam masaj, eu stateam in picioare iar ea statea invers pe banca. Apoi si-a intors capul in spate si avea ochii aia caprui si zambetul ala

5 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

continua

| mindyabusiness a răspuns (pentru AirănMeidăn):

In momentul acela am vrut sa o sarut, dar m-am abtinut. Avea fata ei fata in fata cu a mea, era asa de frumos. Imi spune des ca ma iubeste, si eu ii spun. Ma considera o bff. Mentionez ca: 1. Nimeni nu era prin parc 2. E mai mare cu un an decat mine 3. A avut un iubit de care s-a despartit 4. Imi tot vorbeste despre un baiat de care ii place, dar baiatul ala ii da seen la mesaje 5. imi spune ca si-ar dori mult sa fiu intr-un liceu cu ea 6. eu o iubesc mult, si as vrea sa fiu "gen" impreuna cu ea, dar vreau sa fiu sigura ca si ea ma place. A dat cateva semne ca ma place sau nu stiu. Intrebarea e ca: Cum sa fiu 100% sigura ca ma place din iubire? Da cateva semne evidente, dar nu vreau sa stric prietenia noastra.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru mindyabusiness):

prenumele tau incepe cumva cu "P"? scuze ca intreb

| mindyabusiness a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Cu R

| Cristinaaa57 a răspuns:

rolling on the floor)