Doar se joacă cu tine.
După ce o să te aburească cu replici luate de pe google şi gesturi de ţăran cocalar, o să îţi propună să faceţi sex.
După asta va trece la alta şi totul se va repeta.
Eu zic să-i dai două educative după ceafă lui Bogdan şi să îi spui să-şi caute aleasa într-un bordel, dacă el doar la pipăieli şi alte chestii se gândeşte.
Eu cred ca te place.
Se joaca putin cu tine, dar mai mult cu el insusi. Probabil a spus ca asa face cu fiecare fata sa para putin mai "dur".
Chiar face aşa cu majoritatea. Pf, eşti singura care nu a spus că ''mă vrea la pat''. Doamne, are 14 ani, ce exagerează lumea._.
A, da. Am vorbit prin mesaje ieri seară şi azi, şi mi-a făcut tone de complimente.
Problema e că eu încep să-l plac, dar el sigur nu mă place, pentru că e mai mare şi mai frumos decât mine. :/
Vorbele sunt una si faptele alta si de regula mai toti baietii sunt draguti pana obtin ceea ce vor, respectiv sa ajunga in pat cu fata
Doar se joaca cu tine. Daca vroia ceva serios nu iti zicea tot felul de replici de agatat si prostii.
Buna!
Doar incearca sa te abureasca cu replici de cocalar needucat! Face asa cu orice fata! Ori iti mai face complimente cateva zile la rand, apoi te uita ori iti propune sa faceti s*x.
Si daca-ti propune, o faceti si dupa uita de tine..asa ca gaseste-ti un baiat de Doamne ajuta nu unul care-si bate joc de toate!
O zi faina!
Twister09 întreabă: