E destul de clara situatia. Neaga faptul ca este cu tine. De ce ar nega un om, care te place asa ceva? Pare lipsit de logica, nu? In concluzie, poti constientiza ca nu te place, dar nu doreste nici sa ramana fara tine, ca de asta nu ti-o spune in fata. Pentru el, esti ca o roata de rezerva la masina. Scuze comparatia, dar vroiam sa-ti dai seama de situatia in care te afli. Daca as fi in situatia ta, eu nu as mai continua.
Buna.
Uite, daca te-ar iubi cu adevarat si ar avea caracter puternic te-ar suna permanent, si-ar face griji, dar asa nici incolo, nici incoace. Posibil ca vrea sa obtina ceva, sau nu va intelegeti bine ca oameni. Vorbeste cu el si deschide-ti sufletul; poate nu e asa de rau. Dar totusi, un baiat ar trebui sa fie cu minte, puternic si puternic moral, ci sa nu ascunda niste lucruri care le face; sa raspunda pentru ele. Intelegi?
Semnat: Mihaela
Salutari El este constient ca tu ii oferi multa atentie. Trateaza-l cu indiferenta. Nu-l cauta pana el nu te cauta, poate asa el iti va simti lipsa si iti va demonstra afectivitatea sa. Ar trebui si tu sa faci acelasi lucru cand cineva te intreaba daca esti cu respectivul sa le raspunzi identic sau daca nu iti place aceasta varianta ar trebui sa vorbesti deschis cu el, sa-i spui ca te deranjeaza atitudinea si gesturile lui, iar daca tipul nu se schimba eu spun sa-l lasi Oricum decizia tie iti apartine
Pai eu nu cred ca te iubeste cu adevarat. daca vezi ca continua asa dai papucii. :p sau daca il iubesti asa de mult si nu vrei sa te desparti de el, ar trebui sa ii spui ca vrei sa discutati despre relatia voastra.si poate va fi mai bine.funda?