| isa88 a întrebat:

Sunt foarte deprimata, pentru ca o singura greseala poate sa imi strice toata viata.Si nimic nu ma poate face fericita, absolut nimic.Mereu vad in altii ceva bun dar in mine absolut nimic.Nu ma iubesc, am ajuns sa nu iubesc pe nimeni si nimic(Apx pe nimeni). Eram o pers foarte vesela si fara probleme dar mai nou.Nu stiu am momente cand sunt plina de viata, iar unele cand prefer sa nu exist.Toata lumea zice sa fac ceva, dar nu pot, nimeni nu ma poate schimba nimeni si nimic si ma doare.

4 răspunsuri:
| Diddy a răspuns:

Uite ce e... Fiecare persoana are in ea ceva special. Indiferent daca recunosti sau nu, si tu ai! Gandeste`te putin... Si zi cate persoane te iubesc si cate ar suferi daca ti s`ar intampla ceva. Daca tu crezi ca nu mai ai nici un motiv sa traiesti (ceea ce 100% nu este adevarat), incearca sa-i faci pe cei care te iubesc fericiti happy Daca ei sunt fericiti vazandu`te asa. deprimata. ramai asa!winking Daca sunt mai fericiti sa te vada zambind. incearca sa zambesti! smug
Nu stiu cati ani ai, dar oricum in orice scoala / liceu exista un psiholog. Iti recomand sa mergi la el, sa discuti deschis. Nu e o rusine sa mergi la psiholog, orice om are nevoie uneori de sprijin, de o persoana care sa te inteleaga.

| LaRiiuU a răspuns:

Cunosc senzatiasad si te inteleg, dar ce poti sa faci? Asta e o stare pe care o avem persoanele mai sensibile si care au avut de suferit. Nu stiu ce sa-ti zic, pentru ca si eu sunt la fel, dar atunci cand iti doresti sa nu mai existi, gandeste-te ca avem doar o viata si ca nu merita sa o risipim gandindu-ne la moarte. Mai bine incearca sa faci tot ce-ti place si sa nu regreti nimic. Mai bine sa faci o greseala si sa regreti ca ai facut-o, decat sa regreti ca n-ai facut ce-ai vrut.

| CherryHugs17 a răspuns:

Draga mea, u trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine singura, daca u nu o faci cine naiba o sa te iubeasca? Si cum adica o singura greseala poate sa iti strice toata viata? Esti gravida? Tu trebuie sa nu te mai uiti la alti si cum sunt ewi ce la tine. Daca vrei sa fii ca ei pune efort macar. Si exact ce probleme ai pe cap? Scoala asta o are fiecare pers din ro si nu numai. Intelleg ff bine ca nimeni nu te poate schimba. Problema ta e cum te vezi u pe tine. Daca tot o sa gandesti asa negativ de tine nu o sa ajungi nicaieri poate la sinucidere dar cam atat. Daca nu iti place ceva la cum arati or in viata ta fa ceva! Fa o schimbare da nu te plange tot timpu. Iti doresc multa iubire si fericire da incerca sa te iubesti si sa nu te mai uiti la alti.

| Pinnacolada a răspuns:

Parerea mea este sa nu iti faci griji, banuiesc ca esti la varsta adolescentei si de aceea sunt senzatiile astea,, tt lumea ca dc nu vorbesti de ce esti trista dar ele vor trece de la sine toti trecem prin asa ceva! Cunosc sentimentul cu desavarsire te inteleg perfect,, dar uite la mine a luat ceva timp dar au trecut toate happy