Altă dată să nu te încrezi în vorbe. Ești dezamăgită pentru că te-ai amăgit singură. Acum ai învățat o lecție. Lecțiile se plătesc. Ai plătit lecția cu durerea ta de acum. Ca să îți treacă, caută alt băiat. Dacă îți spune că te iubește, începi să râzi și îl intrebi, serios, pentru cât timp, până mâine, câte iubite mai ai pe care le aburești la fel, etc.
Stau si ma intreb de lipsa ratiuni din mintea voastra,nu ganditi si voi asa, ca noi la pubertate avem o dorinta sexuala puternica, asa ca cautam sa facem sex, ce ai vrea sa vrem nunta la 14, 15 ani?
Și eu am trecut prin ceva asemănător..trebuie să treci peste, să nu te mai gândești la el și să îți ridici moralul. Ieși afară, plimba-te. Motiveaza-te! Ești o fata puternica și nu te pune nimeni la pământ. Poți avea multi alți băieți mult mai frumoși decât tipul. Treptat îndeparteaza-te de el. El a pierdut nu tu. Sper că te-am ajutat❤️
A pierdut nunta cu ea
Ce legătură are asta cu răspunsul meu?
Poți avea multi alți băieți mult mai frumoși decât tipul. Treptat îndeparteaza-te de el. El a pierdut nu tu. Sper că te-am ajutat❤️
ce a pierdut el?
misauratcuviata întreabă: