| gomen a întrebat:

Sunt foarte foarte rușinoasă. Si chiar nu stiu cum sa scap de aceasta trăsătură. Mama mereu îmi zice "Cu rusinea mori de foame, nu rezolvi nimic!" și e foarte adevarat ce spune, dar eu nu ma pot detașa, încerc, dar degeaba. sad

Răspuns Câştigător
| kanechy a răspuns:

Nu e nimic, nu esti singura de pe pamant care esti rusinoasa, vorba asta avea o cu totu alta semnificatie, dar din pacate a degenerat! studiile arata ca 30%din populatie este timida, iar din acestia, 50% sunt foarte amabili si bine crescuti! in ziua de azi e adevarat ca trebuie sa fi indraznet si infipt pentru a putea obtine ceva! dar asta deoarece nu ai facut contact cu lumea asa mult, cu timpul ai sa inveti sa nu mai fi asa timida, pentru toate exista un inceput!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

O sa-ti treaca rusinea mai tarziu, cand mai cresti!

| T0T a răspuns:

Încearcă să te accepți. Așa îți va fi mai bine.

| Deaad a răspuns:

Voința si expunere intenționată in situații pe care le cataloghezi drept rușinoase.

| NAT0 a răspuns:

E ceva normal daca nu ai vazut ce viaţă de câine duc unii şi cât de rea e lumea.
D aia trebuie să iesi in lume sa-ti dai drumul la papagal.

| DannyDSB a răspuns:

Nu te descuraja, va trece cu timpul. De exemplu, si eu am fost foarte rusinos acum vreo 1 an dar mi-a trecut pur si simplu, nici eu nu mi-am dat seama cand s-a intamplat asta. Nu iti pierde increderea in sine si nu fii dezamagita de tine ca esti rusinoasa. Din contra, sa te bucuri de asta fiindca mie imi e dor de rusinea pe care o aveam, sincer