| maria_6679 a întrebat:

Sunt foarte foarte salba si am avut mut de suferit din cauza asta mai ales din cauza ca am fundul prea mic mai multi baieti si-au batut joc de mine...as vrea sa stiu daca se poate face ceva pentru a ma mai ingrasa putin sau macar sa imi creasca fundul? va rog frumos nu va bateti joc. Daca cuiva nu ii place intrebarea mea sa u comenteze nimic si carew stie cum sa ma ajute va rog frumos ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| AliiB a răspuns:

Pai, in cazul tau ti-as recomanda sa faci sport, sala. Sa ti se puna masa musculara. In niciun caz nu manca mai mult decat trebuie, ca ti s-ar putea pune pe burta, colacei etc. (in orice caz nu se va depune uniform) Banuiesc ca ai mai vazut si tu fete slabe cu colacei sau burta nu. Naspa rau.winking Fa exercitii pentru fese, picioare, ma rog, unde vrei "sa mai cresti".

| squarehead a răspuns:

Asa.trebuie sa mananci regulat 3 mese pe zi si niste gustari(daca manaci mult si neregulat pot interveni niste modificari de metabolism.
Nutritionistii recomanda sa adaugi aproximativ 50 de calorii la fiecare kilogram din greutatea ta corporala actuala.

De exemplu, daca ai o greutate de 50 de kilograme, inseamna ca ar trebuie sa consumi in jur de 2800 de calorii pe zi. La inceput poate parea mult, drept pentru care ai putea incerca sa consumi cate 6-8 mese pe zi.
Uite si niste alimente pe care le poti comsuma
Carne de curca – calorii: 179 – proteine: 24. 5
Carne de miel – calorii: 260 – proteine: 18
Carne de porc grasa - calorii: 340 – proteine: 15
Carne de porc slaba – calorii: 142 – proteine: 20. 4
Carne de pui – calorii: 142 – proteine: 21
Carne de vaca grasa – calorii: 277 – proteine: 12
Carne de vaca slaba – calorii: 104 – proteine: 20. 4
Crap – calorii: 104 – proteine: 18. 9
Ficat de porc – calorii: 146. 2 – proteine: 19
Heringi in sos tomat – calorii: 170 – proteine: 16. 2
Heringi – calorii: 167 – proteine: 18