| Xonia a întrebat:

Sunt foarte, foarte tristacrying
Astazi a iesit la pensie dna mea de matesad
Am facut cu ea matematica din clasa a 5a.Cu toate ca la inceput a fost putin mai dura, cu timpul neam obisnuit cu ea si neam apropiat de ea
O femeie educata, de treaba si foarte frumoasa.Astazi la ora ei i-am luat un cadou si un buchet mare de flori ca semn de ramas bun
Pe la jumatatea orei eu am inceput sa plang, stiind ca sunt ultimele minute si probabil nu o so mai vad vreodata
CAnd sa sunat de pauza am inceput toti sa plangem, si ea, si nea luat in brate, nea pupat pe fiecare pe rand
Cand a ajuns la mine si m-a vazut cum plang mi-a spus: Stiu ca esti o fata puternica si sper sa ne mai intalnim.SI eu i-am spus ca a insemnat foarte mult pentru mine

DUpa ea a plecat, iar noi am ramas plangand

Am plans 3 ore incontinuu, si acum imi vine sa plang si nu stiu ce sa mai fac, imi este dor de zilele in care ne preda, in care ne asculta si ne spunea ca neam descurcat bine

Ce sa fac?cryingcryingcrying

3 răspunsuri:
| Xonia explică:

Pfffsad

| ~Ella.~ a răspuns:

love struck Felicitari ma ca iti iubesti asa mult profa de mate, nu multi fac asta.Afla unde locuieste si viziteaz'o cand potihappy Ii poti duce diferite cadouri si chestii care sa o faca fericita.love struck Mai poti face si lectii cu ea daca iti e dorhappy.

| hannibal a răspuns:

Acuma trebuie sa fii puternica si sa numai plangi, momentul asta oricum venea odata si o data asa ca...