| Heartt a întrebat:

Sunt foarte geloasa de felul meu, dar doar daca am un motiv intemeiat nu asa ca mi s-a pus pata mie.
deci. A venit in clasa la mine o colega noua si mi s-a parut draguta la inceput dar de cand a venit a inceput sa-mi fure prietenii. Cea mai buna prietena a mea a iesit cu ea si pe mine nici macar nu m-a sunat sa intrebe daca vreau sa ies si eu afara, dupa aceea iar a iesit cu ea si tot nu ma sunat si pe mine si mi-a bagat scuza ca cica a uitat sau ca cica nu o plac eu pe colega noua si de aia.Si i-am lasat bratara mea a priteniei care avea si ea pe mana aveam amandoua si ea ia dato colegei noua. vi se pare frumos?
Eu sunt pritena buna cu grupul baietilor draguti din clasa sunt asa de gasca si din astea si a venit ea si ma dat laoparte si acum toti pe ea. ea in stanga. ea in dreapta nu mai suport! Si toti baietii zic ca e frumoasa (bine altii) ar nu inteleg tot ce e frumos la ea este doar ca e inalta ca restul are urechile foarte mari parul ala zici ca e dat cu ulei si il tine numai stans. se imbraca ca bunica si are fata de zici ca e din desenele alea animate din michi mause. voua vi se pare frumoasa?(si nu am exagerat)Si cum vi se pare gestul prietenei mele cele mai bune.de fapt nu cred ca mai este prietena mea cea mai buna.
Un sfat cum sa ma imbrac maine la scoala ca sa ies in evidenta (nu sunt piti) sunt genu funky-reparita laughing) in genu asta.

Răspuns Câştigător
| վፀiፀፀ a răspuns:

Pai mie nu m ise pare frumos ceea ce a facut''prietena ta cea mai buna'' odata ce era atat de buna prietena cu tine nu te`ar fi lasat pentru o colega noua abia cunoscuta. Ai incercat sa vorbesti cu ea? Sa ii spui ca dupa cum se comporta nu o mai vrei ca prietena, si ea va regreta si incetu cu incetu isi va cere scuze de la tine. Si in legatura cu faptul ca te-a scos din toate grupurile colega noua incearca sa vezi ce face asa interesant si incearca sa faci ceva mai bun ca ea (de exemplu sys`a mea e cea mai rebela din clasa adica capata atentia tuturor prin modu ei de a fi, adica mai slbatica). Pentru ca este noua de aia are mai multa atentie pentru moment, dupa toate vor reveni la normal, dar nu trebuie sa stai cu mainile in san asteptand asta.Si cu imbracamintea, imbraca`te ca de obicei pentru ca altfel colegii isi vor da seama ca vrei sa fii bagata in seama, deci fii tu.winking

Succes`!

1 răspuns:
| arlong a răspuns:

N-as crede ca tu ai dreptate daca vreai iar saiti reitorci icrederea incearca sa nu traji atentia la ei si prefate trista si toti se vor lega detie si vor intreba cee cu tine si imbracate mai simpatic si shimbati coafura la mine a mers pa