anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte geloasa pe colega mea, toti o considera perfecta, talentata... Dar si eu fac aceleasi lucruri ca si ea.Incerc din greu sa stang bani sa imi cumpar cele mai in trend haine si brusc apare ea cu niste haine nu prea frumoase(parerea mea) si toti ii zic ca arata super iar mi-e nimic.Si de fiecare data cand isi ia ceva nou ma intreaba" Iti place? Iti place? Iti place?" daca ii zic adevarul "Nu" face o fata doamne sa nu o vedeti" Neah! Mi-e imi place"... Ce sa fac cu gelozia asta?

Răspuns Câştigător
| Danielicious a răspuns:

Bunăăă!
Nu e nevoie să fii geloasă pe ea. Ea are tot ce își dorește din câte am înțeles dar la tine este mai greu.
Nu merită să o copii. Ea este ea, tu ești tu. De ce să devii peste noapte xerox? Nu dragă [-x.Nu e bine ce faci. Ea este o copilă care încă nu își dă seama de arfele din capul ei.A rămas încă la stadiul de „Miss ".
Poate ea e ceva mai populară, dar și tu poți deveni. Nu prin haine, accesorii. Prin simplul fapt că ești ceea ce ești. Fii tu însăți și nu mai ține cont de părerile celor din jur. De cele mai multe ori, unii îți vor răul.
Gândeștete, că... Dacă prietena/colega ta nu ar fi fost, ar fi fost altă fată care să facă la fel. Nimeni nu scapă de așa ceva oh go on
Baftă puppy dog eyes!

3 răspunsuri:
| Andreutza016 a răspuns:

Buna! Pai nu trebuie sa te iei dupa parerea celor din jur.(poate si ei sunt gelosi pe tine ) atata timp cat tu esti talentata si crezi in aceste lucruri nu este nici o problema. Bafta!:X

| Roar a răspuns:

Nu trebuie sa fii geloasa pe ea. Nu rezolvi nimic. In primul rand, fii tu insuti. poate ea nu are haine scumpe, dar poate le combina intr-un fel cu totul unic.Incearca si tu si o sa ai propriul tau stil. Ca sa fii populara incearca sa iti faci multi prieteni, sa te cunoasca lumea pentru ceea ce estiwinking. Mult succes ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună! Dacă aveați uniformă, nu mai aveați problemele astea. Ați fi fost judecate după alte criterii, nu după haine...
Te invit, dacă ai timp, pe http://lecturirecenzate.ro/ și pe http://zinnaida.ro/