E pedofilie asta! Cum sa te indragostesti de un bebe?
Dumnezeule.
acum serios vorbind.
- cred ca vrea sa stea cu tine.
Mai bine zii ca il placi, eu cred ca si el te place... apoi o sa fie tarziu.asa am patit si eu cu un baiat acum 3 ani, amandoi ne placeau unul de altul dar niciodata nu am avut curaj sa spunem; eram asa buni prieteni, era cel mai dragut:X
succes
Oameni buni...:-o copilul nu are trei ani doamneeee fata asta e indragostita de 3 ani de el, auzi frate"cumpara-i pampersi" adica te crezi destept8-)
Salut! Te inteleg foarte bine.Si mie imi place de un baiat de mult timp. Ceea ce e bine la voi este ca sunteti foarte buni prieteni(daca e drept ceea ce scrii). Poate ca daca te-a rugat sa ramii cu el atunci poate a avut ceva important sa-ti spuna? ce zici? Asculta, ceea ce e important este sa nu deveniti kear foarte apropiati.Si nu umbla dupa el tot timpul.Mai lasa-l liber si ai sa vezi ca daca te iubeste o sa vina la tine. Daca nu suporti sa astepti spune-i tu lui prima ca il placi. Poate e timid? cine stie... ceea ce e bine este ca voi sunteti prieteni.atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. dar oricum:pastreaza un pic de distanta bine pa! si iti doresc bafta cu el