Buna!
Si eu am aceeasi silueta
dar nu ma deranjeaza foarte tare
eu prefer sa fiu asa de cat genu` care au niste solduri imense
oricum
incearca sa nu porti bluze bufante la umeri
cu buretei
cu surplus de material in zona umerilor
in rest
ai grija sa iti pui in evidenta partile care iti plac la corpul tau
daca ai un piept generos poti purta bluze un pic decoltate ( nu vulgare ci doar prin care poti zarii putin sanii) sau bluze mai mulate
daca ai un posterior frumos : blugi mulati
etc.
si cel mai important ai incredere in tine
zambeste, zambeste, zambeste!
daca esti o persoana pozitiva, vesela, mereu cu zambetul pe buze. nimeni nu va da importanta aspectului fizic atat de mult cum o facem noi
oricum cine te place, te va placea si cu 100 de kg in plus sau mai stiu eu ce ne macina pe noi : solduri umeri sani
Trebuie sa porti bluze putin mai largi decat talia ta si mai lungi putin, nu scurte
Buna, poti crea un efect vizual placut purtand tricouri lasate pe un umar. Aici gasesti niste modele foarte dragute http://www.hotncool.ro!
In niciun caz sa nu porti bluze cu spatele gol sau cu maneci de tricou f scurte! Indicate ar fi bluzele nu foarte mulate, cu forma normala.care sa nu accentueze diferenta dintre talie si spate.poti sa porti bluzitele alea pana la piept doar cu maneci ca sa ascunzi un pic! P.S : orice defect ai avea. tine de personalitate. poti fi super admirata daca stii sa arati ce ai frumos! te pup si bafta :*
Penaaaa1 întreabă: