anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte lata in spate, cel putin asa ma vad eu. Ce bluze/tricouri, etc as putea purta, care sa ma avantajeze? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| rainbow20 a răspuns:

Buna!
Si eu am aceeasi silueta
dar nu ma deranjeaza foarte tarehappy

eu prefer sa fiu asa de cat genu` care au niste solduri imense
happy
oricum
incearca sa nu porti bluze bufante la umeri
cu buretei

cu surplus de material in zona umerilor

in rest

ai grija sa iti pui in evidenta partile care iti plac la corpul tau

daca ai un piept generos poti purta bluze un pic decoltate ( nu vulgare ci doar prin care poti zarii putin sanii) sau bluze mai mulate

daca ai un posterior frumos : blugi mulati

etc.

si cel mai important ai incredere in tine

zambeste, zambeste, zambeste!

daca esti o persoana pozitiva, vesela, mereu cu zambetul pe buze. nimeni nu va da importanta aspectului fizic atat de mult cum o facem noi laughing

oricum cine te place, te va placea si cu 100 de kg in plus sau mai stiu eu ce ne macina pe noi : solduri umeri sani happy

5 răspunsuri:
| CastraveteMurat a răspuns:

Ce au zis si ceilaltihee hee

| dracusor a răspuns:

Trebuie sa porti bluze putin mai largi decat talia ta si mai lungi putin, nu scurte

| lexalexa999 a răspuns:

Buna, poti crea un efect vizual placut purtand tricouri lasate pe un umar. Aici gasesti niste modele foarte dragute http://www.hotncool.ro!

| KrissaZuzix a răspuns:

Bluze mai largute totusi

| Dănuţaa a răspuns:

In niciun caz sa nu porti bluze cu spatele gol sau cu maneci de tricou f scurte! Indicate ar fi bluzele nu foarte mulate, cu forma normala.care sa nu accentueze diferenta dintre talie si spate.poti sa porti bluzitele alea pana la piept doar cu maneci ca sa ascunzi un pic! P.S : orice defect ai avea. tine de personalitate. poti fi super admirata daca stii sa arati ce ai frumos! te pup si bafta :*