| Ea a întrebat:

Sunt foarte obosita si nu am timp sa dorm. Am 15 ani. Incep sa fiu chiar ametita si trist este ca desi este 8 si jumatate aproape, mai am foarte multe de facut. Sunt stresata. Scoala ma da peste cap. Am dureri de stomac. Ce pot sa fac sa rezist si maine?

Răspuns Câştigător
| ary_7157 a răspuns:

Salut.la fel sunt si eu.sunt stresata tot timpul si am atatea lucruri marunte de facut incat cateodata nu imi ajunge o zi intreaga sa le termin pe toate.scoala imi ocupa cel mai mult timp:teme, invatat. abia daca mai am timp sa mai fac si altceva.chiar daca dorm 8 ore pe noapte si 2-3 ore pe zi(fiindca sunt foarte obosita) tot nu imi ajunge, iar durerile de cap nu lipsesc.straight face

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca nu poti face scolii daca ii oferi intreaga ta atentie. De exemplu, nu mi se pare normal sa stai pe calculator in timpul saptamanii. Hai, o jumatate de ora sambata si duminica inteleg, dar in timpul saptamanii nu ai ce cauta la calculator sau la TV. Asta iti va salva mult timp si multa oboseala. In loc sa te obosesti asa, te poti relaxa citind o carte.

| Aly07 a răspuns:

Pai ideea e ca te preocupi mult prea mult de scoala. Incearca sa mai reduci din teme, vezi ce profesori verifica cu adevarat si cine nu pentru. ati face o idee la ce materii ar fi bine sa-ti faci temele.
Si vezi cat stai in fata calculatorului, poate si din acest motiv nu mai ai timp pentru tine.
Succes happy.

| Piscotel a răspuns:

Sunt clasa a 12 a, am trei pregatiri pe saptamana imediat dupa scoala, am un porc de guineea de ingrijit, o casa de tinut curata. Singurul mod in care apuc si ziua de maine e somnul de la 11 la 7(indiferent cate teme am ratat si cata curatenie mi-a mai ramas de facut). Singurul sfat...nu te mai stresa, viata e frumoasa si nu trebuie traita in stres.

| catthshshshs a răspuns:

Incearca sa dai importanta doar lucrurilor importante din viata ta si nu acorda atentie lucrurilor inutile.Cu scoala e greu, dar nu imposibil.Si oricat de importanta e scoala pentru tine, nu uita ca sanatatea este si mai importanta.Asa ca ai grija de tine ca sa nu te imbolnavesti.Si eu ma stresam prea tare inainte si am ajuns sa sufar cu stomacul si cateodata era ceva groaznic.Acum am eliminat un pic din stresul dinainte si ma concentrez pe ce este cu adevarat important.Baftawinking

| Daiana_1737 a răspuns:

Mi s-a intamplat la fel cand am inceput clasa a9-a.Am fost la medic si mi-a spus ca am Gastrita iar daca mai continui asa foarte curand voi face ulcer.Am inceput sa renunt la calculator pentru a ma dedica temelor, asa am castigat timp.Mananca ceva...bei un ceai si te culci te poti trezi maine mai devreme si poti repeta toate lectiile...la mine a avut succes.
Bafta!winking

| Ionutzsa a răspuns:

Hey! eu una zic sa-ti reorganizezi putin programul, daca nu ai timp sa le faci pe toate sa le rezolvi pe cele ft importante, sa nu te mai stresezi atata, mai ales pentru scoala. Sa nu crezi ca sunt genul care nu se preocupa de scoala!, sunt intr`a X`a, am note ft bune, numai 10 in teze, dar nu am stresez, adica nu`s aia care sa stea toata ziua cu cartea-n fata, incerc sa fiu atenta la ore, sa prind din clasa [ nu sa stau la barfe cu colegele] happy, si asa am timp sa fac alte treburi in timpul zilei. Good luck!

| Bianca206 a răspuns:

Ideea e sa nu te stresezi, si sa adormi linistita, sa dai delete la probleme. ai putea sa bei si o cafea de dimineatahappy.

| oky a răspuns:

Lasa scoala traieste-ti viata. Iesi cu prietenii in oras du-te la party-uri si nu iti mai face atatea griji> Asa am patit si eu cand am inceput clasa a9a eram stresat ca trebuie sa fac orice sa nu gresesc la scoala si am observat ca trece viata pe langa mine si eu raman mereu stresat si cu dureri de cap asa ca am lasat-o mai usor cu scoala si i-am dat cu distractia. invaz si imi fac temele doar la materiile importate si asa am timp sa ma relaxez si sa ma distrez si nu mai sunt stresat.