| Kent17 a întrebat:

Sunt foarte singura, nu am prieteni buni, nu am pe nimeni aproape. Am multe persoane cu care ma inteleg foarte bine, dar niciuna dintre ele nu ma considera cea mai buna prietena. Am multi baieti care vor doar sa-mi-o traga, dar niciunul nu tine la mine. Toti prietenii mei se strang in grupuri, cu prietenii lor cei mai buni de sarbatori si Revelion, ca intotdeauna si eu raman singura. Mereu singura. Am un gol in mine si nu mai suport.

2 răspunsuri:
| Ioana128373i a răspuns:

Poate ca tu astepti sa te bage cineva in seama si pana la urma nimeni nu face acest lucru. De ce nu incerci sa fii mai sociabila? Ai putea sa iti faci prieteni foarte buni si aici, pe TPU. De exemplu eu mi-am facut o prietena foarte buna pe net si totusi nu prea putem vorbi mult pentru ca ea este in alta retea(ea e in Orange iar eu in Vodafone); noi vorbim mai mult pe mess. Fa-ti o prietena care sa te inteleaga cu adevarat. Apropo ai grija ce prieteni iti alegi pentru ca (stii si tu) nu toti sunt de incredere. Nu te intrista din acest motiv. happy

| ILoveMoon a răspuns:

Pai socializeaza cu alti sau intra si tu in grup sau pe retele de socializare sau cautati o prietena buna cu care sa te intalegi si la bine dar si la rau sau un prieten si alegeti prieteni bine ca nu toti sunt de incredere degeaba par dar uni nu sunt!