anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte slaba, bine nici chiar exagerat laughing si vreau sa ma apuc de sport neaparat pentru ca am cu 10 kg mai putin decat ar trebui :-s insa nu am timp prea mult poate doar in weekend caci in timpul saptamanii scoala imi mananca tot timpul sad Si nu stiu ce fel de exercitii sa fac in primul rand sa mai diminuez celulita si in al doilea rand sa imi lucrez muschii in timp.Cine da cele mai multe exemple de exercitii care sa nu dureze prea mult si sa dea rezultate primeste FUNDITA!big grin

3 răspunsuri:
| NorbO a răspuns:

Auzi daca u o iei ca nu ai timp din cauza scolii mai bine nu fa nimic.
Si inca o parere, ce faci tu acasa nu se compara ce faci intr-o sala de sport, fie lupte fie la sala.
Mai bine nu fa nimic!

| TheAce a răspuns:

Asta cu nu am timp in timpul saptamanii e hazlie. Hai sa fim seriosi. Esti la scoala. Eu de ex sunt scriitor, scenarist, am facultate si am si o cafenea pe cap si tot am timp pentru sport. Ce spui tu nu se leaga. Ziceai ca esti foarte slaba apoi ca ai celulita. Nu poti avea celulita daca esti foarte slaba. Nu te apuci de sport daca vrei sa te ingrasi. Tu vrei sa te ingrasi nu sa slabesti! Trebuie prima data sa incepi o dieta pe baza de grasimi si apoi sa te apuci de sport pentru a iti face masa musculara ( nu vrei sa se depuna urat): jogging, fugit pe banda la sala, abdomene de cel putin 4 ori pe zi (incepi cu serii de cate 20-30 si apoi urci tot mai mult)-in aprox 2 luni daca te tii de asta la modul serios vei avea un abdomen de invidiat, apoi desigur flotari si foarte indicat in weekend macar in cluburi: dans! Dansul ajuta incredibil de mult.

| darnme a răspuns (pentru TheAce):

Multumesc de sfaturi.da, am celulita desi sunt slaba, deoarece mananc foarte multe prostii si nu ma ingras deloc + nu fac sport de mica.Pur si simplu asa e organismul meu.