Viata ni se pare frustranta uneori pentru simplul fapt ca asa o facem noi sa fie.Nu-ti ingropa problemele si nu fugi de ele. Au un grozav talent de a-si croi drumul inapoi la suprafata.
Nu orice persoana trista este si posesoarea unei depresii clinice si nu orice persoana depresiva isi afiseaza tristetea.
Orice problema are cel putin o solutie. Daca ai asta in minte, o sau le vei gasi.
Buna, incearca sa te linistesti, gandeste pozitiv, fi optimist si incearca sa vezi partea buna a lucrurilor...asculta muzica vesela si vb cu prietenii, iesi undeva la plimbare sau fa ceva ce iti place.NU sta inchis in casa sau morocanos, iesi si distreaza-te, nu te inchide in tine, socializeaza, du-te la un prieten si faceti ceva; eu cand sunt trista incerc sa fac ceva ce sa ma dispuna, incerc sa zambesc, sa merg cu prietenele, sa glumesc sa ascult muzica vesela, sa citesc articole interesante sau amuzante sa uit de suparare...
Am si eu perioade in care ma simt ca tine...
uneori stau si ascult muzica(asta d obicei ma linisteste)insa linistea p care o am ascultand muzica e d mom. tine doar cat ascult muzica, dar dupa cateva ore ma simt la fel d rau.
d obicei sa treaca o perioada starea p care o am: tip, ma cert(chiar daca uneori pers cu care ma cert nu merita sa ma cert cu ea dar mereu imi cer scuze dupa), plang, distrug, daca simt nevoia sa vb cu cineva imi sun cel mai bun prieten p care il torturez pana ma linistesc). uneori imi prinde bine sa ies in club si sa dansez pana nu mai pot, sa ies la plimbare in parc(natura d obicei ma linisteste), sau pur si simplu ies la alergat si alerg pana nu mai pot sau pur si simplu fac ceva sport.
Exact asta fac si eu :**
Inchid ochii si merg in alta lume, unde totul este perfect.( asa fug de probleme... atunci cand ii deschid sunt dezamagita, dar macar pentru cateva minute poti vedea lumea altfel.
Mesteca guma
Alearga{vin si eu daca vrei, sunt la fel de stresata ca tine}!
Arunca tot ce'ti sta in cale de pereti!
Gaseste un prost care sa'l strangi de gat!
Daca urmezi aceste sfaturi, ai liniste garantata
1.Nu ma inteleg foarte bine cu nimeni.
2.Am incercat cu muzica.
3.Nu am chef sa vad nimic frumos(filme, etc.) si nu exista nici macar o parte pozitiva in chestia aceasta.
4.Nu am chef sa fac nimic.(Sa alerg etc.)
5.Am incercat sa ma gandesc ca sunt in alta lume dar mereu imi vine in minte realitatea.
6.Nu functioneaza nici cu muzica nici cu carti.
7.Am facut deja tot ce ai zis.
zuzatevrajeste întreabă: