| JustAlice a întrebat:

Sunt foarte suparata din cauza ca de fiecare data cand ies afara ...multe fete ma striga pe numele meu de fam. ...si e un nume urat...imi fac porecle urate si ma supar... spuneti-mi ce sa le zic sa nu ma mai strige asa!
mc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele tau iti arata descendenta. trebuie sa fii mandra de el.eu ma mandresc si cu porecla tatalui meu fiindca asta il scoate pe el si familia lui din anonimatul multimii.ai bunici care au fost eroi in doua razboaie sau parinti cinstiti care muncesc cinstit deci numele este demn si nepatat.care spune la misto deschidei dosarul si intreabai despre descendenta lor sa vezi ca multi habar nu au cum se numeau bunicii lor.intrabati parintii care mai stiu cateva picanterii de prin cartier sau de unde esti tu, despre parintii lor si sa vezi atunci cum le inchizi pliscul.

17 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Ignora-le! nu mai lua in seama rautatile lor.vei vedea ca dupa un timp te vor lsa in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma ca te intreb dar de ce consideri ca numele tau de familie este urat?! Crede-ma ca daca l-ai auzi pe al meu ai rade toata ziulica. Si nu imi este rusine cu el. Ca pana la urma este numele meu. Nu ai ce sa le zici, ca dupa aceea mai tare le provoci. Nu le mai baga in seama.

| Criiss16 a răspuns:

Pai le spui sa nu te strige asa, pentru ca nu-ti place. Spune-le sa se puna in locul tau.Adica,lor le-ar placea sa le strigi pe numele lor de familie? Sau daca ar avea numele tau de familie si le-ai striga asa, le-ar placea? Nu cred. Oricum, nu pune tot la suflet.Si eu am porecla de pithuu sau de pexu si nu-mi place chiar de loc, dar nu am ce face. M-am obisnuit.

Salutari.happy

| NuConteazăCine a răspuns:

Una dintre prietenele mele cele mai bune e in aceeasi situatie ca si tine. pe ea toata lumea (si fete si baieti) o striga pe numele de familie si de asemenea numele ei este. thinking un nume pe seama caruia se poate glumi laughing. Ea a incercat mai multe metode. fara efect happy Tu incearca sa te impui. striga-le si tu pe numele lor de familie. se vor simti exact ca tine. poate isi vor da seama ca te deranjeaza happy Daca nu, ignora-le happy

| AndreeA_4571 a răspuns:

De cate ori te striga asa ar trebui sa le strigi si tu la fel si de cate ori te striga pe celalalt nume le strigi si tu tot la fel...si pe mine ma striga o fata pe numele de familie si am strigato si eu pe numele ei de familie dupa care a incetat sa mai faca asta! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau pur si simplu sa le arati ca nu te deranjeaza si sa le raspunzi cu da, m-a strigat cineva atunci cand iti pronunta numele corect. Daca observa si stiu ca te deranjeaza nu se vor opri.

cami
| cami a răspuns:

Care-i problema? Tu esti! Fii mandra, esti unica. Nimeni nu mai e .Si nu te mai supara. Nu le mai da apa la moara. Complace-te, si ai sa vezi ca usor, usor vor renunta.

| Bishop a răspuns:

Nu mai sta in preajma lor, ignora'le, nu lua in seama cea ce zic, evita-le.

| Andraa a răspuns:

Atunci cand te striga fa-te ca nu le auzi...

| ina129 a răspuns:

Buna si eu am trecut prin asta.Prefa-te ca nu te intereseaza, ca nu-ti e rusine de numele tauwinking Daca vor vedea ca nu te mai deranjeaza vor inceta pentru ca scopul lor este doar sa te faca sa te simti prostwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le zice nimic.arata-le ca nu iti pasa...fii indiferenta...rece...nu vorbi cu ele.pana nu isi dau seama ca se poarta urat cu tine.si pana nu isi cer scuze...nu pune la suflet...lasa-le sa spuna ce vor... o sa se sature sa tot spuna. daca vad ca pe tine nu te mai pot ataca...raspunde-le cu indiferenta.

| JustAlice explică:

Multumesc pentru sfaturi.sunteti foarte draguti:*

| Kandy a răspuns:

De fiecare data cand te striga asa ignora-le pana cand iti vor spune pe numele micwinking stiu cum e.....si eu m-am saturat de chestia asta si la mine functioneazabig grin sper ca si la tine o sa mearga kiss

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Si eu patesc chestia asta. Problema e ca nu-mi spun in fata pe numele de familie, dar cand vorbesc despre mine imi spun pe numele de familie. Am zis ca daca ar fi sa-mi spuna in fata pe numele de familie i-as pune sa ma trateze cu "domnisoara" daca nu pot sa-mi spuna prenumele si vor sa fiu diferita. Poti incerca asta si sa-mi spui si mie daca merge happy

| Lalalo a răspuns:

... Cel mai bine e sa le ignori totalwinking sau daca nu te lasi usor pe tine nu te duce mintea la niste porecl pentru ele?laughing

| Ana a răspuns:

Ignora-le sau striga-le si u p ele p numele lor d familie

| zaratu a răspuns:

Nu le mai baga in seama ca oameni pot fi asa rai