Bună Andreea.
Hei, să ştii că nu numai mama este pe acest pământ, tatăl tău ce face? Stă doar şi se uită, ia legătura cu alte rude şi spune-le că mama ta nu te iubeşte, pentru că ceea ce numeşti tu mamă, nu este o mamă. O mamă face tot ceea ce trebuie ca fiul/fica ei să fie fericit, ceea ce mama ta nu face. Îmi pare rău să-ţi spun asta.. Este o situaţie foarte grea, dar uite, ia pe cineva din rudele tale, un verişor/ă să te asculte tot ce ai de spus, sau spune-i prietenei tale cele mai bune să te asculte şi să îi spui tot ce ai pe suflet legat de asta.
Ai grijă de tine. Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : just.me_phillip
Aveti probleme cu banii sau ceva de genu'? Adica prespunu ca trebuie sa existe un motiv pentru ce ti se intampla!
E naspa situatia ta nu cred ca mama ta te uraste poate nu are bani dar nici sa te puna sa folosesti carpe in loc de absorbamte asta e un fel de bataie de joc si sincer colegele care rad sunt niste proaste eu in viata mea nu as putea sa rad de cineva care nu are bani sa se imbrace pentru ca nu e nimic de ras. In primuL rand nu trebuie sa pui sa suflet ironiile lor pentru ca te pot afecta toata viata pentru ca multi avem tendinta sa ne vedem asa cum ne vad alti nu cum suntem noi. Cat despre sfat incearca sa discuti cu mama ta sa ii spui cat de prost te simti si fa-o sa inteleaga ca vremurile s-au schimbat
Daca mama ta daca chiar asa face ar trebui sa vorbesti ori cu politia ori cu protectia copilului stiu ca tie greu sa faci asa ceva dar dacda chiar asa te treateaza trebuie sa faci ceva.Sau nu ai incercat sa vorbesti cu ea de ce face asa cu tine? Unde stai? Ai id de mes poate mai vorbim si te ajut?
Incearca sa vorbesti cu ea..sa o faci sa o faci sa inteleaga prin ce treci tu; poate nu iti da bani pentru ca sa descurca si ea greu. vorbeste cu tatal tau despre asta..Si nu cred ca te uraste pentru ca nici o mama nu isi uraste propriul copil, daca chiar nu te-ar fi vrut ar fi avortat, ceea ce nu a facut. Si numai pentru ca nu iti da bani si nu iti cumpara tot ce au celelalte fete nu inseamna ca te uraste...Incerc sa ma pun in situatia ta si e dificil, cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis despre tot cu ea. Sper ca vei rezolva problema
Pai ..prietenele tale care rad de ine. nu le mai numi prietene pentru ca alea nu sunt prietene. si poate mama ta chiar nu are bani sa iti dea. si nu poate sa iti spuna ca nu are. si nu inteleg uh le spui colegelor tare k iti pui carpe? nu ar trebui sa le spui astfel de lucruri. sunt sigura ca si mama ta cand era de varsta ta ..era tot in situatia ta si poate din asta nu iti da bani ca sa iti iei ce iti doresti vorbeste calm cu ea explica-i ca acum e altfel nu mai e cum era pe vremuri k vrei si uh hayne mai frumoase cum au colegele tale sau chestii din astea poate o sa mearga bafta sau sti ce ai mai putea sa faci dca nu. functioneaza asa. ia-ti un caiet oarecere si scrie akl la inceput "JURNAL" si scrie tot ce ai pe suflett absolut tot scrie k esti suparata exact ce neai scris si noua si lasa-l pe pat sau undeva ca sa il vada mama ta sa creada k l-ai uitat akl si cu siguranta il va citi
Nu intelegi, ea castiga pe luna aproape 20 de milioane si isi ia tot felul de alea pentru corp, de depilat ..haine frumoase numai eu sunt bataia ei de joc.
Tata a murit in urma cu 3 ani, iar ea vorbeste cu un vagabont care cred ca ii vrea doar banii.
Infrunt-o pe mama ta!
e momentul sa pui capat acestui obicei!
spune-i odata ca tu nu esti ultima felie de prajitura de pe farfurie esti o fiinta umana si ai suflet! ai setimente! funda?
Omoara-ti parintii, fura toti banii din casa, cumpara-ti tampoane de 10.000 de euro, omoara-ti si colegele si dupa fugi din tara.
Acuma iti bati joc de ea?
Date drek de copil prost, tu iti bati joc de fata? ma idiotule, mars de aici cacatule
De ce nu ii scoti ochii intr-un fel sa ii spui ca preferi sa ceri sfatturi oamenilor straini decat sa vorbesti cu ea. Poate asa ii vei ranii sentimentele intr-un fel si va crede ca nu iti ofera destula atentie si va vrea sa se revanseze!
In acest caz incearca sa vorbesti cu mama ta si sa-i explici ca te face de rusine, o sa inteleaga crede-ma :*