anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte suparata.Prietena mea cea mai buna va fi plecata timp de 1 luna din oras. M-am plictisit ingrozitor fara ea cryingToate colegele si celelalte prietene ma invita in oras, in parc, dar eu nu vreau sa merg nicaieri.Nimeni nu o poate inlocui pe prietena meacrying Vb cu ea in fiecare zi la tel si ea imi sp ca e plictisita si ca ii e dor de mine.Se va intoarce peste o luna. Sp si mie ce sa fac sa nu mai fiu atat de plictisita si mai ales atat de trista.Simt ca nu mai potcrying In casa m-am plictisit ingrozitor.Stiu ca o sa imi sp sa ies cu celelalte fete insa nu pot sta cu ele pentru ca nu am nimic in comun cu ele, ele nu ma inteleg, ele ma considera prietena lor dar mie mi se par prea copilaroase si simt ca nu ma inteleg deloc. ce sa fac?crying

22 răspunsuri:
| tukhey23 a răspuns:

Trebuia sa mergi, cu prietena ta. acolo unde s-a dus happy.

| dulshe a răspuns:

Te inteleg perfect, mi s-a intamplat si mie. Cel mai bine e sa nu te gandesti ca esti singura, adica fara prietena ta.

| cotzobel a răspuns:

Asteapta draga... zii mersi ca nu a plecat definitiv din tara...pana vine ea cauta. ti un iubithappy

| hanry a răspuns:

Ei na asta se intampla cand nu-ti faci decat 1 prietena

| afrodita17 a răspuns:

Ia-ti jocuri de pe net. uitate la filme...citeste cateva carti...stai la plaja...winking

| Yly a răspuns:

Prietena mea e plecata imediat de un ansad.am fost prietene f apropiate 10 ani.in vara asta vine acasa.happy
Cum se zicea mai jos. bucura-te ca nu a plecat de totbig grin.stai linistita ca vine acasa.intre timp. fa lucrurile care iti plac. fa-ti timp pentru tine.si stai linistita ca vine acasa si o sa fie ok big hug atata timp cat vorbiti la tel las ca e bine.macar o sa fie mai puternica relatia voastra de prietenie.lasa ca trece.

| Yly a răspuns:

Fi optimista happy:*

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ai incercat sa fii deschisa in a cunoaste oameni noi?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ai incercat sa fii deschisa in a cunoaste oameni noi ?

| Shery a răspuns:

Ia-ti timp pentru tine. acum ca a plecat ea, e trist, stiu, dar poti sa iti faci timp pentru lucruri pe care poti sa le faci doar singura. Fa-ti o baie buna cu saruri si multa spuma, relaxeaza-te.
Puteti de exemplu sa vorbiti la telefon, in timp ce va uitati la un film, acelasi film, si sa-l comentati. asa va eti simti mai aproape una de alta.
Varianta cu iubitul nu e exclusa nici eawinking
Succes si gandeste pozitiv. Inovati, reinventati-vawinking

| alecs_5368 a răspuns:

Eu zic ca merita se incerci sa le cunosti pe celelalte prietene... ce ai de pierdut? cu atat mai mult poate te vor ajuta sa te simti mai bine cat timp prietena ta cea mai buna este plecata...si nu ti-ar mai strica niste prietene in plus, nu?

| urbanghost a răspuns:

Incearca sa iesi in oras cu altcineva, eventual cu prietenul tau ( daca ai ), daca nu fa-ti!

| marinsky a răspuns:

Se pare ca sunteti foarte apropiate, dar gandeste-te ca n-o sa fiti prietene toata viata, candva o sa va despartiti si atunci ce o sa faci daca 1 luna nu poti rezista fara ea?:O:O:O? Du-te cu colegii tai, distreaza-te daca stai in casa timpul trece greu dar daca ai o ocupatie nici n-o sa observ ca a trecut o luna.Trebuie sa-ti faci mai multe prietene, nu e prea bine sa fi asa de dependenta de ea.Cand se intorce sa ieciti cu colegii nu numai voi doi.SUCCEShappyhappyhappy::*:*:*:*

| elena19 a răspuns:

Pfff... Uite, incearca sa iesi si cu celelalte fete chiar daca sunt copilaroase... o sa te simti bine cu ele... totul e sa vreiwinking si daca ele sunt prea copilaroase incearca sa te adaptezi... iar daca nu reusesti ncicum incearca sa vb si tu cu un baiat... mai iesi si tu la un suc, cevawinking O sa vezi ca o luna trece repede... si pste o luna o sa te gandesti impreuna cu ea ca si la o gluma la ce simti acumwinking Bafta sa ai! Kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok daca nu vrei sa iesi din casa pentru ca acele fete nu sunt prietene cu tine nu e prea bine daca nu sunteti prietene incercati sa fiti... toata lumea are ceva in comun si poti lua si tu parte la discutile lor cine stie ce se ascunde in tine;) daca vrei sa vorbesti dar nu pe afara ci in fata calculatorului ca mai nou el e cel mai bun prieten poti intra pe xat pe chatul http://xat.com/Orbit_goma_hoba_boba_pofoasa mai iti omori si tu timpul, iti gasesti prieteni de varsta ta sau chiar din acelasi oras :| sau poti intra pe www.xat.com si iti cauti un chat :) sper ca am fost de ajutor :-".

| sweetangeloana a răspuns:

De ce nu ai mers cu ea?
Lasa ca partea buna acum urmeaza
O sa vina acasa si o sa te bucuri de ea si invers...
succes cu asteptarea big grinlaughing

| Ralux a răspuns:

Inteleg cum te simti.Am un caz asemanator.Nici mie nu imi place sa ies cu fete superficiale dar odata am iesit de nevoie chiar.Nu a fost prea rau, conta ca am iesit insa desigur nimeni nu imi puteau inlocui prietenele.Deci,e foarte bine ca tineti legatura si ca vorbiti la telefon cat mai des.Iti face bine.In timp ce vorbiti la telefon ea iti poate povesti ce face acolo, cum se simte, ce a vazut si asa mai trece timpul.Pentru ca este prietena ta cea mai buna spune-i ce simti si poate te va ajuta cu cateva idei despre ce sa faci in timpul liber.Totusi nu trebuie sa stai inchisa in casa si trista doar pentru ca ea a plecat. Ti-as fi spus viata continua daca pleca de tot dar vad ca tu faci o tragedie doar pentru ca a plecat o luna. Ce faceai daca pleca de tot?big grin.Trebuie sa te pui si in situatia asta si sa te gandesti ce faceai daca pleca de tot. Ei bine iti continuai viata si asta trebuie sa faci si acum pana vine ea.Cu aceasta "ocazie" ca a plecat ai mai mult timp pentru tine si in + e vacanta! Ai atatea lucruri de facut! Gandeste-te la lucrurile pe care nu le puteai face in timpul scolii si fa-le acum.Plimba-te,ia aer, citeste carti, fa shopping, hobby-ul tau, du-te chiar la strand, cauta chiar prin camera caci gasesti tu ce sa faci.Intreaba-ti si colegii, sau cei de pe mess ce poti face.Idei.Ocupa-te de hi5, blog-ul tau personal sau de conturile pe care le mai ai pe alte siteuri. Poti face multe lucruri daca vrei si ai vointa.Si nu e nimic grav daca iesi putin cu acele fete.Acorda-le macar o sansa.Fii fericita ca e vacanta! Daca gasesti ce sa faci timpul va trece mai repede si prietena ta va veni mai repede decat te asteptai.Succes!

| dispe a răspuns:

Tu nu ai viata ta personala? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu prea inteleg. Traiesti prin ea si pentru ea dar de tine cand vei incepe sa te ocupi? Incearca sa iesi si cu alte persoane poate intr-o zi vei gasi si oameni interesanti. Pana sa ajungi la print trebuie sa saruti multe broaste nu? Incearca sa te vezi cu cat mai multi oameni. Daca esti inteligenta stii bine ca de la orici poti afla ceva nou. Sau poate tu le stii pe toate?

| danutza_8181 a răspuns:

Poate prietena aceasta nu e o simpla prietena dar simti pentru ea un semtiment.de ce nu eshi in oras cu celelalte fete si va fi ok.

| maddy_3344 a răspuns:

Acelasi lucru simt si eu ...nu m-am vz aproape 3 luni cu cea mai buna prietena a mea pentru ca ea a avut niste probleme grave si...in fine... vb mereu la tel ...asa e ...nimeni nu poate inlocui cea mai buna prietena... oricum prietenia chiar si de la distanta nu dispare... o sa va vedeti si totul va fi bine... din pacate pana la scoala nu o s-o mai vad... dar e bine si atuci...ai grija de ea...si de prietenia ce va leaga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena mea e sincera si ea no sa ma lase pe mine balta niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai incearca sa faci ceva prin casa du-te la cumparaturi fa curat prin casa ca sa treaca timplul...sincer stiu ce simti si eu acum trec prin asa ceva nu am vazut pe prietena mea de o saptamana si tare mi-e dor de ea parca viata mea se opreste fara ea mult mai mult o iubesc ca pe o prietena si asa ca sa nu ma gandesc la ea acult muzica mea preferata si ma duc la o plimbare singura noroc si pentru tine.happy